Hírarchívum - 2006. augusztus

Need for Speed: Carbon - Nem hivatalos autólista

Kedves olvasónk, Maarcy értesítette szerkesztőségünket egy külföldi rajongói oldalról, ahol olvasható a Need for Speed: Carbon nem hivatalos autólistája.

Command & Conquer 3 demó még megjelenés előtt

Egyre finomabb képek, egyre izgalmasabb videók és egyre jobb hírek érkeznek az Electronic Arts által fejlesztett Command & Conquer 3-hoz kapcsolódóan.

GC 2006: Sikerrel és rekordokkal zárt a kiállítás

Végetért az idei Games Convention Lipcsében - természetesen a Gamekapocs-stáb is kint járt az expón több tízezer nézelődő- és újságírótársával együtt.

Bejelentésre készülnek a Postal fejlesztői

Régóta nem hallottunk már a Postal-játékok készítője, a Running With Scissors felől - tán legutóbb az Uwe Boll által rendezett Postal-film készültét jelentették be.

A heti játékmegjelenések

A héten érkeznek többek között: Bad Day L.A., The Fast and the Furious, Saints Row, Enchanted Arms, The Sims2: Glamour Life Stuff és még sokan mások...

WCG 2006: Fényképes beszámoló

70 ország, 1200000 játékos, 700000 dollár összdíjazás és 6 Gamekapcsos fenegyerek. Mi ott voltunk, jól éreztük magunkat, most pedig beszámolunk.

WCG 2006: Nyertesek

Tegnap véget ért a két napos World Cyber Games rendezvény, melynek a budapesti Millenáris Park adott otthont. Következzen a nyertesek listája.

Vin Diesel és a The Wheelman PC-n is

Egy nemrégi videóösszeállításunkban láthattátok az azonos című film alapján készülő akció első videóját, melyből értesülhettünk a The Wheelman PC-s átiratáról.

Tölthető a Broken Sword 4 demója

Bizonyára a kalandjátékok rajongói nem egy kellemes emlékről tudnának mesélni a Broken Sword-részek kapcsán -vajon a negyedik rész is ennyire jó lesz?

Elkészült a Just Cause - megjelenés szeptemberben

Kiadóként az Eidos jelenthette be a svéd Avalanche Studios által készített játék elkészültét - az akciógamma szeptember 26-án kerül a szoftverboltokba.