Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

GC 2006: Tizenhárom trailer érkezett

A mai kínálatunk: Battalion Wars 2, Blitz: The League, Bully, Command & Conquer 3, Nascar 07, NBA 2K7, Need for Speed, NHL 07, The Wheelman, PES6 és Yakuza.

GC 2006: GTA Vice City Stories - az első képek

A Rockstar Games ma kiadta az első hivatalos képeket az elsősorban Playstation Portable-re fejlesztett Grand Theft Auto: Vice City Stories-ból.

Tölthető a ProStroke Golf: World Tour 2007 demója

A korábban World Tour Golf néven ismert - állítólag - Tiger Woods PGA Tour-verő golfjátéknak a mai napon jelent meg az egyjátékos kipróbálható változata.

GC 2006: Új Prince of Persia készül?

Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is.

GC 2006: Penny Arcade - Képregény játékként

A népszerű - online formában olvasható - képregény végre egy kalandjáték formájában is megelevendik: a játékon a Simpsons: Hit & Run fejlesztői szorgoskodnak.

GC 2006: Októberben kerül boltokba a Scarface

Az azonos című, 1983-as film alapján készülő Scarface: The World Is Yours című játék kiadójaként a Sierra bejelentette, hogy az akció október nyolcadikán kerül boltokba.

GC 2006: Nem tudták bemutatni a Sega Rally Revo-t

Miután a Sega line-upja után joggal várakoztunk a Sega Rally Revo zárt ajtók mögötti bemutatására, szomorúan hallottuk a hírt, hogy a show elmarad.

GC 2006: Szeptember 14-én megtudjuk a Wii árát?

Egy százlábú ujjain megtudnám számolni, hogy hány pletyka látott napvilágot a Wii árával és megjelenésével kapcsolatban - íme, megérkezett a legfrissebb hír.