Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: NHL 07 képek és videó lokálban

Az Electronic Arts sport osztálya a mai napon új videót és képeket jelentetett meg a jéghokis ligát feldolgozó 07-es kódszámú NHL-ből.

GC 2006: Folytatódik a screenshot-áradat

Hihetetlen a Games Convention - jó buli, mi jól érezzük magunkat: egészen addig, míg ki nem kell pakolnunk a kézhez kapott töménytelen mennyiségű képet.

GC 2006: 250 eurónál olcsóbb lesz a Wii

A Nintendo német részlegének vezetője, Bernd Fakesch elmondta, hogy előreláthatólag 250 eurónál olcsóbban lesz kapható a Wii Európában.

Sony játékok a szeptemberi TGS-en

A Sony a nagyközönség tudtára adta, hogy 27 játszható és további 8 videóval lesz jelen a Tokyo Game Show-n szeptemberben.

GC 2006: Kucan, mint Kane visszatér a C&C3-ban!

Örömmel fogadhatjuk, hogy a harmadik részben is viszontláthatjuk majd a élőszereplős átvezető animációkon, a Brotherhood of Nod vezetőjeként.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

GC 2006: Videókavalkád

Újabb videókkal szolgálhatunk nektek a Games Convention-ről, melyeket a Gamevideos jóvoltából lokálban is megtekinthettek. Have fun!

GC 2006: X360-exkluzív FIFA- és PES-részek

Úgy tűnik, nem kíván eldőlni az állandó "FIFA vs. Pro Evolution Soccer" háború: mindkét sorozatnak bejelentették ugyanis a következő generációs epizódját.

GC 2006: Silent Hunter 4 bejelentés

Az UbiSoft ma a Games Convention-ön bejelentette a Silent Hunter című második világháborús tengeralattjáró szimulátorának a negyedik részét.