Hírarchívum - 2006. augusztus

GC 2006: PC-re is lesz Rainbow Six: Vegas?

A bejelentés után a PS2-es, Xbox-os Rainbow Six: Vegas-verziók fejlesztését leállította a Ubisoft, s hivatalosan csak az X360-as és PS3-as verziót erősítette meg.

GC 2006: Részletek a Panzers második részéről

Habár a magyar illetőségű Stormregion-tól a Panzers harmadik fázisára számítottunk a második fejezet után, a srácok inkább a második résszel indítanak.

GC 2006: Tíz trailer Lipcséből

A mai felhozatal: EQII: Echoes of Faydwer, NHL 07, Madden 07, Half-Life 2: Episode 2, Kane & Lynch, Portal, Tony Hawks Downhill Jam, Team Fortress 2 és Spore.

Warhammer 40.000: Dawn of War javítás érkezett

Végre megérkezett a közkedvelt RTS legfrissebb peccse - vártuk már, mint amennyire most várjuk a legújabb kiegészítést, mert a játékra bőven ráfér a javítani való.

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

GC 2006: Gray Matter - A Gabriel Knight alkotóitól

Kalandjáték készül az Anaconda kiadásában, mely mögött Jane Jensen (Gabriel Knight) bábáskodik - további érdekesség, hogy a projektet magyarok fejlesztik.

GC 2006: Penumbra Overture - techdemóból horror

Az ingyenesen letölthető Penumbra fejlesztői bejelentették a Penumbra: Overture-t, mely valójában az előbbi techdemót jelenti egy korrekt játékká eszkábálva.

GC 2006: Hét új trailer estére

Friss videók a GC-ről: Crysis, Elebits, Red Steel, Silent Hill Origins, Spy Hunter, Age of Empires III: The War Chiefs, és Burning Crusade.

GC 2006: Assassins Creed hírek és képek

Apró Assassins Creed hírek érkeztek az UbiSoft-tól, melyek érintik a várható platformokat, a megjelenést és a demót is. Hab a tortán, hogy 6 új képet is szereztünk!

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two csak 2007-ben

Doug Lombardi nemrégen még azt állította, hogy a Half-Life 2 második kiegészítése még idén meg tud jelenni. Most ugyanő értesített bennünket a késésről.