Hírarchívum - 2006. szeptember

X06: Crossfire - A Conflict: Desert Storm alkotóitól

Az Army of Two nagy vetélytársa lehet majd a Conflict-játékok fejlesztőjének, a Pivotal Games-nek új, következő generációs, belső nézetű lövöldözőse.

X06: Európába november 7-én érkezik a HD-DVD

Ahogy azt a Tokyo Game Show 2006 után sejteni lehetett, az első X360 HD-DVD lejátszók novemberben érkeznek meg az európai üzletekbe és áruházakba.

X06: Az eredeti Doom és Sensible Soccer X360-on

A Microsoft Xbox Live Arcade szolgáltatása mindig meg tudott minket lepni némi finomsággal: ezúttal az eredeti Doom X360-as változata idézett fel kellemes emlékeket.

X06: Marvel Universe Online - MMORPG X360-ra

Szereted az MMORPG-ket? A képregényeket? Próbáltad a City of Heroes-t? Megtetszett? Mit szólnál, ha végre igazi képregényhősök szerepelnének egy efféle játékban?

X06: BioShock - mégsem lesz PlayStation 3-ra?

A 2K Games megerősítette, hogy a zsánert alapjaiban forradalmasító, az FPS-játékok eddigi korlátait jelentősen kitoló BioShock csak X360 és PC platformokra jelenik meg.

X06: X360-exkluzív Grand Theft Auto 4-epizódok

A barcelonai X06-kiállításon a Microsoft bejelentette, hogy a GTA4 megjelenése után X360-exkluzív kiegészítésekhez férhetünk majd hozzá az Xbox Live-on keresztül.

X06: Új Halo-játékon dolgozik Peter Jackson

Miután a Halo film készültének segítésének okán Peter Jackson komolyabban beleásta magát a Halo történetébe, most új fejezetet ír a méltán népszerű sorozathoz.

Már itthon is kapható az új Ace Combat

A Sony európai divíziója örömmel számol be arról, hogy fél éves késéssel bár, de végre itthon is kapható a nagy érdeklődéssel várt Ace Combat The Belkan War.

Játssz és nyerj a Gamekapoccsal

A Gamekapocs magazin a Beholder Kft-vel közösen meghirdeti Magyarország (és talán a világ) első online Pasziánsz kupáját. Indulj az értékes nyereményekért!

X06: Halo Wars - Stratégia készül a Halo alapján

Végre megértettük, hogy a Microsoft miért nem akarta támogatni a Halo alapján készül Command & Conquer-kiegészítést: ők maguk is stratégiát készíttetnek!