Hírarchívum - 2006. szeptember

American Conquest Anthology - A gyűjtemény

A CDV bejelentette, hogy a két kiegészítővel is megáldott American Conquest című stratégia szőröstül-mindenestül jelenik meg egy csomagban hamarosan.

Hasít az új LEGO Star Wars - Amerikai toplista

Az új toplistán több új cím szerepel: nem nagy meglepetésünkre a Company of Heroes háromszor is szerepel Amerika tíz legkedveltebb PC-s játéka között.

PC-re is megjelenik a Top Spin folytatása

Az eredetileg Xbox 360-exkluzív Top Spin 2 PC-re is megjelenik - jelentette be az Aspyr Media, a 2K Games sportjátékának társkiadója. Megjelenés jövőre.

Elkészült a Sam & Max első epizódja

Annyi halasztgatás után végül elkészült. Elkészült mindenidők egyik legnagyobb kalandjátékának folytatása. Hölgyeim és Uraim, Sam és Max visszatér!

L.A. Noire - Kalandjáték a Rockstar kiadásában

A Team Bondi munkatársai már jó ideje szorgoskodnak legújabb kalandjátékukon, melyet a legfrissebb hírek szerint a Rockstar Games (GTA-sorozat) fog kiadni.

Kétszer annyi Wii startol majd, mint PlayStation 3

Bár a PlayStation 3 startja körüli mizériák után sejteni lehetett, ám most már hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy több Wii-t szállítanak majd a boltokba, mint PS3-t.

Új játékon dolgoznak a Close Combat fejlesztői

Munkatársakat keres a Destineer Studios - a betöltendő pozíció ezúttal a művészet rendezői poszt; a jelentkezőnek egy next-gen FPS felett kéne bábáskodnia.

Megérkezett a F.E.A.R. X360-as verziójának demója

X360-tulajdonosok, figyelem! Irigykedtetek a PC-sekre a Monolith F.E.A.R. exkluzívitása miatt? Ne bánkódjatok, végre kipróbálható a játék X360-as változata!

Unreal Tournament 2007 - Csak április után

Augusztus elején értesültünk arról, hogy az Unreal Tournament 2007 csak a jövő év első felében jelenhet meg - a pontosításokat a német GameStar-magazin szállította.

Jégkorszak 2 - Már Nintendo Wii-re is

A Sierra Entertainment bejelentette, hogy az azonos című animációs film alapján készült Ice Age 2: The Meltdown-nak lesz Nintendo Wii-átirata is még idén karácsonykor.