Hírarchívum - 2006. szeptember

X06: Splinter Cell 5 - Conviction csak X360-ra

A Ubisoft hivatalos bejelentéséből tudtuk meg, hogy az októberben megjelenő Splinter Cell: Double Agent utáni Sam Fisher-játék Xbox 360-exkluzív cím lesz.

X06: Project Gotham Racing 4 - Bejelentés

Bár már hallottunk a Project Gotham Racing 4 készültéről, azonban a hivatalos premier még váratott magára. Az X06 jeles alkalomnak bizonyult a bejelentés megejtésére.

X06: X360-exkluzív lesz a Resident Evil 5?

Vajh mit szólnának a PlayStation-tulajdonosok akkor, ha kedvenc horror-sorozatuk hirtelen leváltaná ősplatformját, s a konkurens konzolok mellett foglalna álláspontot?

X06: 10 Trailer-t hoztunk ma nektek!

Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor megláttam, hogy írtak a fórumon, hogy jobb lenne, ha megnéznék pár videót... Hát... ezt látnia kell mindenkinek!

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.

Mégis elkészül a Stargate SG-1?

Tavaly augusztusban sokkolta a közönséget a hír, mely szerint az ígéretesnek tűnő Stargate SG-1: The Alliance című játék fejlesztését leállította kiadója, a JoWood.

Most már tényleg elkészült a Gothic 3

Majdnem két hete számoltunk be a Gothic 3 elkészültéről, ám később kaptuk a hírt, hogy a srácok az utolsó pillanatban visszahívták a játékot műhelyükbe bizonyos okokból.

Újabb World of Warcraft-frissítés érkezett

Apró méretű World of Warcraft-javítás érkezett, melyet azonnal fel is töltöttünk szerverünkre - a Blizzard lassú szolgáltatásai helyett töltsétek a fájlt tőlünk!

Az első PlayStation 3-játékok a Sony boltjában

Korábban értesítettünk már Benneteket az első - third-party - PlayStation 3-játékok áráról: a Sony online áruházában már további részleteket is olvashatunk róluk.

Tölthető a legfrisebb FlatOut 2-javítás

Megérkezett a FlatOut második részének legújabb javítása, mely az 1.2-es verziószámot viseli, s kizárólag az európai játékokkal képes együttműködni.