Hírarchívum - 2007. január

Postal: The Movie - filmes trailer

Azt már rég óta tudjuk, hogy készül a Postal filmváltozata, nem rég kaptunk is belőle egy pár másodperces teasert, de csak most jött meg az első igazi trailer.

Blazing Angels: Secret Missions bejelentés

Az UbiSoft ma bejelentette a Blazing Angels két hete leleplezett új részét. A játék alcíme a múltkori pletykáknak megfelelően Secret Missions lett.

STALKER: Megújult honlap és új képek

A THQ tegnap fellőtte a STALKER: Shadow of Chernobyl megújult honlapját, mellyel párhuzamosan házi galériánk 5 vadi új képpel frissült. Csupa jó hír!

Végre tölthető az Infernal demója!

Már elvonási tüneteink voltak. Hetek óta nem jelent meg semmi normális játék, a Battlestations-t leszámítva pedig még csak egy valamire való demó se - egészen eddig!

Def Jam: Icon demóra várunk

Az Electronic Arts dolgos munkatársai gőzerővel hegesztik a harmadik Def Jam-játékot, mely az Icon alcmíet viseli - a kiadó bejelentette a játék demójának közeledését.

Itt a legfrissebb brit toplista - élen a Lost Planet

Megérkezett a legfrissebb brit toplista a január 27-ével záródó hét tíz legkeresettebb játékával. A vezető pozíciót ezúttal a Lost Planet tölti be, őt pedig a FIFA 07 követi.

PlayStation 3-ra nem lesz Kane & Lynch

Az Eidos ma hivatalosan bejelentette, hogy a Hitman-játékok fejlesztői által készített Kane & Lynch: Dead Men nem jelenik meg a Sony újgenerációs gépére.

Tölthető a Silverfall angol demója

November közepén a franciául tudó játékosok már megpróbálkozhattak a Monte Cristo új szerepjátékával, míg az angol nyelvet beszélők ideje csak most jött el.

God of War 2 Végső Trailer

Végül is aranyba ment harcias istenünk második része is, amit a fejlesztők egy igen hangulatos videóval díjazták, melynek megtekintése erősen ajánlott.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.