Hírarchívum - 2007. január

Unreal Tournament 3 - Új trailer érkezett

Egy szaftos bemutató videó érkezett az Unreal Tournament új részéről. Van benne minden, ami egy kis adrenalin növeléshez csak kellhet: akció, látvány és még több akció.

Április 24-én startol a Gyűrűk Ura MMORPG

A Codemasters és a Tubine Entertainment bejelentette, hogy a The Lord of the Rings: Online - Shadows of Angmar című MMORPG április 24-én kerül startol.

Duke Nukem Forever: megérkezett az első kép!

A Duke Nukem 3D legenda. A Duke Nukem Forever méginkább, hiszen lassan egy évtizede "fejlesztik" a címet. Elképzelhető viszont, hogy már nem kell sokat várni rá!

Letölthető a Battlestations: Midway PC-s demója

Alig egy hete, hogy megjelent X360-ra a magyar Battlestations: Midway első kipróbálható változata. Szerencsére a PC-s játékosok sem maradtak ki a mókából!

Már a Painkiller is elérhető a Steamen

Újabb címmel bővült a Valve által működtetett Steam third-party játéklistája: már a Painkiller is elérhető a rendszerről Battle Out of Hell című kiegészítőjével együtt!

Fél évet késik az Age of Conan

Az Anarchy Online-t és a Dreamfallt is jegyző Funcom legújabb bejelentéséből derült ki, hogy a PC-re és X360-ra készülő Age of Conan: Hyborian Adventures fél évet késik.

Prince of Persia: Rival Swords - itt az első videó

Jó ideje már, hogy hallottunk kedvenc perzsa hősünkről, azonban a most érkezett - Wii-s Prince of Persiát szemléltető - videó minden igényünket kielégítheti!

Hour of Victory - újabb világháborús FPS készül

Új második világháborús FPS-t készít az Nfusion kizárólag X360-ra. Bár az Hour of Victory hasonlít kissé a Call of Duty 2-re, azonban jó mókának ígérkezik.

Botrányos bakit követett el a Sony

Vicces és egyben szánalmas a Sony legutóbbi baklövése: a Gran Turismo HD-t egy Project Gotham Racing 3 kép segítségével reklámozták. Ennyire tetszene nekik az új PGR?

Xbox 360 - 10 milliós érdekességek

Érdekes közleményt kaptunk a Microsofttól, melyben különféle tényekkel támasztja alá a cég, hogy mennyire nagy dolog az a tíz millió eladott X360. Érdemes meglesni!