Hírarchívum - 2007. január

Csak jövőre készül el a Final Fantasy XIII

Bár reménykedtünk benne, idén azonban mégsem fog megjelenni a tavalyi E3-on bemutatott Final Fantasy XIII, melyet kizárólag PS3-ra fejleszt a Square Enix.

Feltörték a Wii másolt játékok elleni védelmét

Alig telt két hónapba a hackereknek, míg egy olyan chip-et tudtak készíteni a Nintendo Wii-hez, mely semlegesíteni tudja a gép kalózkodás elleni szoftverét.

Készül a Scarface Nintendo Wii-átirata

A brit NGamer magazin újságírói voltak azok a szerencsések, akik először próbálhatták ki a Scarface eddig titokban készülő Nintendo Wii-átiratát.

Elérhető a legújabb Call of Duty 3 pályacsomag

Január elején már elérhető volt a most letölthető X360-as Call of Duty 3 pályacsomag, azonban technikai okokból azt le kellett szedni az Xbox Live-ról - most itt javított változat.

Advanced Warfighter 2 - PC-n az igazi?

Bejelentése óta nem hallottunk semmi információt a Ghost Recon: Advanced Warfighter második részének PC-s verziójáról - nos, megérkeztek az első érdekességek!

Megtekinthető a Crysis legújabb videója

Az IGN srácai új Crysis-videóval lepték meg a köznépet: a DirectX 10-et szemléltető filmben hősünk új helyszínekre téved, ahol végre idegenekkel is fog találkozni!

Universe at War - a Petroglyph új játéka

Universe at War: Earth Assault címmel vadi új stratégián dolgozik a Star Wars: Empire at War-t is jegyző, ex C&C-sekből álló Petroglyph fejlesztőcsapat.

Nagy vasárnapi galériafrissítés

Közel 150 képpel frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is fellelhetőek, mint Blacksite, Mass Effect, Shadowrun, STALKER, Turok, vagy UT3.

NBA Street Homecourt demóra várunk

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő NBA Street Homecourt demója a jövő héten letölthetővé válik.

A jövő heti játékmegjelenések

A múlt héthez képest jövő hetünk ugyan élénkebb lesz, ám játéközön továbbra sem várható: mindenesetre a Battlestations: Midway és a Vanguard jó mókának tűnik!