Hírarchívum - 2007. október

HWSW: NVidia kártyák a jelszótörés szolgálatában

A moszkvai illetőségű Elcomsoft szabadalmaztatott technológiája grafikus processzort használ a jelszavak feltörésére - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Letölthető Top Gear epizódok a Gran Turismo-val

A Polyphony Digital és a BBC Worldwide együttműködésében a Gran Turismo sorozat a GT TV hálózatán letöltésre kínálja Top Gear műsorait.

Mass Effect - premier előtt Magyarországon!

2007 november 3-án és 4-én lesz a harmadik RPG.HU találkozó, ahol Európában elsőként, a hazai közönségnek nyílik lehetősége megismerkedni a Mass Effect-tel.

Xbox 360 Arcade magyar premier és részletek

2007. október 26-ától Magyarországon is megvásárolható lesz az Xbox család legújabb tagja, a HDMI-vel és memóriakártyával felszerelt Xbox 360 Arcade játékkonzol.

HWSW: Mindenben nagyot alakított az Apple

Minden termékvonalban nagyot alakított az Apple, derült ki a vállalat legújabb pénzügyi jelentéséből - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Resident Evil, Soul Calibur és Table Tennis képek

Három, megjelenésre váró Nintendo Wii játékból érkeztek ma friss képek. A felhozatal: Resident Evil: Umbrella Chronicles, Soul Calibur Legends, és Table Tennis.

Juiced 2: Hot Import Nights PC demó

Ma megjelent a Juiced 2: Hot Import Nights demó változata PC-re. A grafika gyönyörű, az irányítás pedig jobb lett, mint az előző részben!

Xbox 360-ra is jön a Supreme Commander

Sok más sikerstratégiához hasonlóan a Supreme Commander sem kerülhette el a sorsát: Chris Taylor ma bejelentette a cím X360-as változatát.

PC-re is készül a Mortal Kombat nyolcadik része?

Jó pár év eltelt már azóta, hogy számítógépen Mortal Kombat-ot játszottunk: a negyedik rész langyos teljesítménye után, a készítők nem erőltették a dolgot...