Hírarchívum - 2007. december

Crysis - egy utolsó kedvcsináló trailer

Bár a Crytek legújabb gyöngyszemét, a Crysist már biztosan közületek is sokan végigtolták, ám lehetnek olyanok is, akik még nem - nekik ajánljuk ezt a videót!

Jön az első ProStreet pack

Bár már megjelent a ProStreet most még is újra hallat magáról, hiszen az Electronic Arts tegnap hivatalosan is bejelentette az első bónusz csomagot a játékhoz.

Tomb Raider: Underworld - hamarosan leleplezik

A PLAY magazin januári száma rántja majd le a leplet az új Tomb Raiderről: a Crystal Dynamics kezei alatt kovácsolódó játék a Tomb Raider: Legend után fog játszódni.

Új trailerek a next-gen Final Fantasy-kről

Két korábban már látott trailer bővített változata tekinthető meg a Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII, illetve a Final Fantasy versus XIII-ról!

Ghostbusters - infók és képek a Wii-verzióról

Ahogy azt tegnapi előzetesünkben olvashattátok, a Ghostbusters Wii-verziója némileg különbözni fog a többi változattól - végre pontosan tudjuk, hogy mit is jelent ez.

Soul Calibur IV - friss látnivalók érkeztek

Számos új képpel lettünk gazdagabbak a Namco által kiadandó Soul Calibur IV-et illetően - a PS3-ra és X360-ra érkező bunyós játék 2008-ban látogat majd el hozzánk.

Tizennégy új kép a Top Spin harmadik részéről

Az E3 óta nagy a csend a Top Spin 3 körül, most azonban megleshetünk pár új képet a teniszjátékok egyik új, PS3-ra és X360-ra készülő gyöngyéről.

Miyamoto a Ratchet & Clankből lopott ötleteket?

Az Insomniac megvádolta Shigeru Miyamotót, miszerint az úriember a Super Mario Galaxy tervezésekor két dolgot is átemelt sorozatukból, a Ratchet & Clankból.

Metal Gear Online a Metal Gear Solid 4 mellé

A Konami hivatalosan is bejelentette, hogy a Metal Gear Online együtt érkezik majd az Metal Gear Solid negyedik részével, a Guns of the Patriots-cal.

Böngészőből indítható Heroes játék készül

Böngészőből indítható, ingyenesen játszható Heroes of Might & Magic készül, melynek bétatesztelése már folyik, megjelenése pedig tavasszal várható.