Hírarchívum - 2007. december

SHOP: Office 2007 akciós áron, ajándék játékkal

A Gamekapocs webáruházban akciós áron vásárolható meg a Microsoft Office 2007 Otthoni csomag, melyhez most egy ajándék játékprogram is jár!

HWSW: Az első noteszgép HD DVD-újraíróval

A Toshiba ezen a héten kezdi értékesíteni Japánban multimédiás felhasználásra szánt Qosmio notebookcsaládjának legújabb modelljét - írja a HWSW.

Megújult zenelejátszó az új PS3 firmware-ben

Leginkább a DivX és a WMV lejátszásáról szólt az új 2.10-es Playstation 3 firmware, a frissítés azonban a zenét kedvelőknek is tartogat extra ficsőröket.

Burnout Paradise - Guns n Roses trailer

A Criterion Games új arcade autós játékából, a Burnout Paradise-ból érkezett most egy videó. A movieban pazarul összevágott jeleneteket leshetünk meg.

Tiberium infóbomba érkezett egy képpel

Az EA a mai napon sajtótájékoztatóban értesített minden online újságot új játékuk készültével kapcsolatban. Tiberium infó dömping várható 2008-as év elején.

2009-ben jön a Gran Turismo PSP verziója

Úgytűnik sokat várat magári a PSP-s Gran Turismo 4 rész, amit már a gép megjelenésekor tervbe vettek, de azóta semmi hírt nem hallani felőle.

A heti játékmegjelenések

Karácsony előtti utolsó játékmegjelenési előrejelzésünk sok érdekességet már nem tartogat számotokra, talán az MX vs. ATV új része érdemes egyedül említésre!

Holnap érkezik a 2.10-es Playstation 3 Firmware

Holnap érkezik egy új Firmware frissítés PS3 fronton. A 2.10-es névre hallgató letöltés vadi új multimédiás lehetőségeket csal elő a nagy fekete konzolból.

Nem hivatalos Gothic 4 látnivalók érkeztek

Valami furmányos módon netre került több Gothic 4 kép. Lehet, hogy kiszivárogtatták, de az is lehet, hogy a JoWood kampány része - a lényeg, hogy van mit nézni!

Tölthető a City Life 2008 kipróbálható demója

A Monte Cristo ma kiadta a Paradox Interactive új SimCity verő városépítős játékának, a City Life 2008-nak a demóját. A program máris tölthető.