Hírarchívum - 2007. december

Assassins Creed - megmentette a Ubisoftot

NDS-re és PC-re még meg sem jelent, novemberi boltokba kerülése óta mégis - kis híján rekordmennyiségben - 2,5 millió példányban kelt az Assassins Creed.

Bővül a Wii Virtual Console szolgáltatása?

A legújabb spekulációk szerint a jövőben két új platformmal bővülhet a Nintendo Wii retrojátékok elérhetőségét biztosító Virtual Console szolgáltatása.

Másodjára is bemutatkozik az Emergency Mayhem

Újfent bejelentésre került a kizárólag Nintendo Wii-re készülő Emergency Mayhem, melyben akár rendőr, mentős vagy tűzoltó bőrébe is bújhatunk majd.

Devil May Cry 4 - újabb trailer érkezett

Újabb Devil May Cry 4 trailert kaptunk, amelyen több, mint három percen keresztül táthatjuk a szánkat. Hogy miért? Mert ez a videó is rendkívül látványosra sikerült!

Bő két hónap, és itt a Grand Theft Auto 4

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a GTA4 valamikor február és március között biztosan meg fog jelenni. Emellett pár friss kép is jött.

Már készül a Persona negyedik része

Jövőre egy negyedik rész formájában ismét visszatér a Persona című japán akciójáték, melyben egy iskolás fiú bőrébe bújva kell megmentenünk a világot.

Duke Nukem Forever kép most, trailer délután!

Vannak még csodák! Az eredetileg 1998-ra ígért, majd a játéktörténelem legnagyobb csúszúsát elszenvedő Duke Nukem holnap mozgóképpel jelentkezik!

Az Activision a világ első számú kiadója

Az Activision Blizzard megszületésével megszületett a világ legnagyobb játékkiadója, ám most karácsonyra az Activision egymagában is lenyomta az EA-t.

E3 2008: Marad a Los Angeles Convention Center

Az E3 a Santa Monica Beach-es kitérő után jövőre visszatér a jó öreg Los Angeles Convention Center-be, adta ma este hírül a rendezvény szervezője.

Nemváltoztatás a Saints Row 2-ben?

Egyesek igencsak értik, hogyan kell nagy botrányt csapni valami körül. A legújabb pletykák szerint transzvesztitát is irányíthatunk a Saints Row 2-ben.