Hírarchívum - 2007. december

Dragon Ball Z: Burst Limit - az első képek

A múlt heti Dragon Ball Z: Burst Limit bejelentés alkalmával csak egy újságscannel tudtunk szolgálni, most viszont végre itt vannak az első igazi képek a játékból.

Friss Turning Point: Fall of Liberty videó

Új videó érkezett az Amerikában játszódó, alternatív második világháborút megelevenítő Turning Point: Fall of Liberty című FPS-ből.

HWSW: Már tesztelik a T-Com HD IP tévét

A Magyar Telekom sajtóközleményben jelentette be, hogy a vállalat hálózatán fogható elsőként nagyfelbontású, HD-adás itthon, írja a Nagytestvér.

The Witcher - hamarosan X360-ra is

Hatalmas sikert aratott a PC-esek körében a CD Projekt által hegesztett szerepjáték, a The Witcher. Úgy látszik, a fejlesztők nem elégednek meg ennyivel.

Gyengén szerepel a Crysis és az UT harmadik része

Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.

Tomb Raider: Underworld - premier képek

Sikerült premier screenshotokat szereznünk Lara baba nyolcadik játékából. A Tomb Raider: Underworld 2008-ban érkezik PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Erősíteni akar a PS3-as játékok terén a Sony

Egy a PS3 előtörése kapcsán készült interjú keretében Kaz Hirait fagatta a japán Yomiuri Shimbun magazin a Sony jövőbeli terveiről a konzolt illetően.

Megerősítették a Blue Dragon 2 készültét

Azt már régóta tudjuk, hogy készül a Microsoft saját Final Fantasy verő játékának, a Blue Dragon-nak a folytatása, de a második részt csak most jelentették be.

Resident Evil: Degeneration képek és filmes trailer

A Resident Evil: Degeneration egy egész estés CGI mozifilm lesz a Capcom és a Sony jóvoltából. Most megleshetitek az első trailert és képeket!

Condemned 2 - Félelmetes dobozkép

Fény derült a játék végleges borítójának kinézetére. A PS3-ra és X360-ra készülő játék február 26-án érkezik, addig is lássuk a dobozképet!