Hírarchívum - 2007. február

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

Command & Conquer 3 demó a jövő héten

Bár a korábbi hírek szerint a Command & Conquer 3 demójának már kedden meg kellett volna érkeznie, azonban az EA csak a jövő hétre ígéri a kipróbálható változatot.

Prince of Persia: The Movie - köszöni, jól van!

Régóta nem hallani a várva-várt Prince of Persia-moziról, a napokban azonban a Disney egyik munkatársa szót ejtett a készülő adaptációról.

A Realtime Worlds gondolkodik a Crackdown 2-n

A magyar boltokban csak mától kapható a Realtime Worlds illetve a GTA kitalálójának, David Jonesnak játéka, a Crackdown, a készítők már a folytatáson gondolkodnak.

Battlestations: Midway DLC érkezik márciusban

Az IGN egy hosszabb cikkéből derült fény arra, hogy márciusban Downloadable Content (DLC) jelenik meg az Xbox 360-as Battlestations: Midway-hez.

Az Unreal Engine 3.0-val erősödött az Activision

Az Activision a mai napon jelentette be, hogy szerződést kötöttek az Epic Games-szel, melynek értelmében már ők is szabadon alkalmazhatják az Unreal Engine 3.0-t.

PS2 kompatibilitási gondok az EU PS3-nál

Míg az amcsi és a japán PS3 konzoloknál chippel oldották meg a PS2 játékok futtatását, addig az európai verzióba emulátor kerül majd - amivel már most gondok vannak.

Fotómód a Forza Motorsport 2-ben

Képek, leírások, és videók formájában egyre több infómorzsát potyogtat a Microsoft a napról-napra egyre közeledő, X360 exkluzív Forza Motorsport 2-ről.

2011-re a nyugati háztartások 30%-ában lesz Wii?

Merész, mégis hihető jóslattal álltak elő a Merrill Lynch elemzői: állításuk szerint 2011-re az amerikai háztartások harminc százalékában helyet fog kapni egy Nintendo Wii.

Sokat kell várnunk még az ötödik Elder Scrolls-ra

Sajnálatos hír, hogy a rajongóknak egyelőre várniuk kell az ötödik The Elder Scrolls megjelenéséig: a készítők ugyanis egyelőre a Fallout 3-ra összpontosítanak.