Hírarchívum - 2007. március

Elkészült a God of War-mozi forgatókönyve

David Jaffe, a PlayStation-exkluzív God of War-játékok kitalálója egy interjú keretében számolt be arról, hogy a játékai alapján készülő mozi forgatókönyve elkészült.

Nyerj 40 db PS3-at és 1 HDTV-t egy estére!

A legvadabb álmod most valóra válhat! Tiéd lehet egy Playstation 3, még a hivatalos, március 23-ai premier előtt egy estére! Szerezd meg elsőként a PS3 élményt!

GDC 2007: Forza Motorsport 2 érdekességek

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Forza Motorsport 2-ben szereplő 50 amcsi autó listáját, melyeknek közel felét ebben a játékban láthatja először a nagyközönség.

GDC 2007: Film készül a Jagged Alliance-ből

A Strategy First a GDC tegnapi záró napján jelentette be, hogy megegyeztek a hollywoodi Union Entertainment filmgyárral, így készülhet a Jagged Alliance Movie!

GDC 2007: Hét Playstation Home videó

A héten bemutatkozott a Playstaton Home, melyből hét videót tekinthettek most meg. A mozgóképek egyes részeit már láthattátok, ha követtétek a bejelentést.

GDC 2007: Mozgásban a Fable 2

Végre hallani lehetett a Fable 2-ről. Bár úgy igazából a játékot még mindig nem mutatták be, egy izgalmas mozgóképes prezentációt azért eleresztettek a GDC-n.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

GDC 2007: Shrek The Third csak júniusban

Az Activision bejelentette, hogy a Shrek harmadik kalandjáról szóló mozifilm alapján készülő akciójáték lekési a májusi premiert, s csak júniusban jelenik meg.

GDC 2007: Codename Panzers 2 - Az első képek

Megérkeztek a magyar Stormregion által fejlesztett Codename Panzers II - Hidegháború című produktum első képei - nem gyenge a látvány!

GDC 2007: Készül a kilencedik Sims 2-kiegészítő

Az Electronic Arts bejelentette a kilencedik The Sims 2-kiegészítőt, mely a Celebration Stuff alcímet fogja viselni, s természetesen futtatásához szükséges lesz az alapjáték.