Hírarchívum - 2007. március

Második generációs UMPC a Samsung-tól

A Samsung az idei, 2007-es CeBIT kiállításon mutatta be kibővített funkciójú és áttervezett ultra mobil személyi számítógépét (UMPC-jét), a Q1Ultra-t.

Készül az Agatha Christie: Evil Under the Sun

A The Adventure Company bejelentette, hogy készül a harmadik Agatha Christie-játék, melynek megjelenése idén októberben várható.

A Microsoft is támogatná a Blu-Rayt

Neil Thompson, a Microsoft brit részlegének fejese interjút adott a PlayStation 3 európai premierjével kapcsolatban, melyben érdekes kijelentésre lettünk figyelmesek.

Kizárólag Xbox 360-ra készül a Battlefront III?

A legfrissebb pletykák szerint Xbox 360-exkluzív lesz a Star Wars: Battlefront-sorozat harmadik része, melyet a TimeSplitters-t is jegyző Free Radical hegeszt.

Nem lesz PS3-exkluzív a Final Fantasy XIII?

Jó esély van arra, hogy nem csupán PlayStation 3-ra fog megjelenni a Final Fantasy-sorozat "tizenharmadik" része.

Megérkeztek az Ace Combat 6 első képei

Megérkeztek a hét elején bejelentett Xbox 360-exkluzív Ace Combat 6 első képei, melyek mindegyikét megtaláljátok galériánkban.

Megjelent a Playstation 3

Ma éjféltől, vagyis ettől a pillanattól kapható Európában a Playstation 3! Az EU premierrel egy időben már hazánkban is megvásárolható az új konzol.

Éjszakai PS3 vásár a Mammutban!

Az európai premierrel egy időben, március 23-án hazánkban is bevezetésre kerül a Playstation 3 konzol. Az első vevők már éjféltől hozzájuthatnak a géphez!

Playstation 3 firmware update 1.6 - infók

A Playstation 3 legújabb firmware frissítése a konzol bevezetésétől, március 22-én éjféltől lesz elérhető a PSNetwork hálózaton. Most következzenek a részletek!

PGR3 Roadshow Magyarországon

Ha szereted az őrületes sebességet és a füstölgő gumabroncsok illatát, akkor a PGR3 Roadshow versenyzői között a helyed! A száguldás elkezdődött!