Hírarchívum - 2007. április

Tölthető a Tiberium Wars X360-as demója

Ígéreteihez híven az Electronic Arts egy hónappal megjelenése előtt elérhetővé tette az X360-as Command & Conquer 3 kipróbálható verzióját.

Jövő héten bejelentik a Call of Duty 4-et?

Az Infinity Ward fórumán az egyik adminisztrátor hozzászólásából arra lehet következtetni, hogy jövő héten bejelentik végre a Call of Duty negyedik részét.

Éledezik a Project Offset: "A storm is coming..."

Régóta nem lehet hallani semmit a Project Offset-ről, most azonban elindult egy új teaser oldal, amely minden ezredik látogató után mutat egy új screenshotot.

Megérkezett az első Left 4 Dead ingame videó

Az Electronic Arts ma netre dobta az első ingame videót a Counter Strike készítőinek legújabb, Half-Life 2 motor hajtotta zombigyilkolós akciójátékából.

Colin McRae: DIRT - törésteszt

A GameSpot-os arcoknak lehetőségük nyílt kipróbálni a készülő Colin McRae: DIRT játékot. A kasztnizúzásról egy izgalmas videó is érkezett.

Jön a Game Developers Forum 2007 Hungary

A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

Forza Motorsport 2 képek és teljes autólista

Előkerült néhány új screenshot az Xbox 360 exkluzív Forza Motorsport 2-ből. Érdemes rálesni a képekere, mivel erősen közeledik a játék megjelenése!

Megosztja szabványait a Samsung és a MS

A hardver és szoftver termékekre (beleértve a Linuxot) is kiterjedő megállapodástól a sikeresebb termékfejlesztést várja a Samsung és a Microsoft.

Thompson Gates-t okolja az egyetemi vérfürdőért

Jack Thompson (kereszteslovag, videójáték-inkvizitor) Bill Gates-t és a Microsoft-ot hibáztatja a Virginia Tech egyetemen történt mészárlásért.

Szembalzsamozó Overlord trailer érkezett

Egy nagyon aranyos kis cinematic-ingame jelenteket is tartalmazó video került fel ma az internetre, a PC-re és Xbox 360-ra készülő Overlord-ról.