Hírarchívum - 2007. április

Feltámadt poraiból a PC-s játékpiac?

Elemzők szerint az utóbbi időben rendkívül nagyot ugrottak a PC-s játékeladások - elsősorban köszönhetően az ütős MMORPG-játékoknak.

Big Daddy figura a BioShock gyűjtői változatában

Az Irrational Games munkatársai összesítették múltkori szavazásuk eredményeit, s ennek fényében jelentették be a majdani Bioshock: Limited Edition tartalmát.

Késnek a SCi Entertainment next-gen címei

A SCi Entertainment bejelentette, hogy a Kane & Lynch illetve a Crossfire megjelenése csúszik, ám kárpótlásul mindkét címből lesz PlayStation 3-as változat is!

Egy hónapon belül itt a Lost Planet demója

Remekül haladnak a nem olyan régen bejelentett PC-s Lost Planet munkálatai: egy hónapon belül megérkezik az egyjátékos demó, júniusban pedig a végleges verzió is.

Medal of Honor: Airborne megjelenési dátum

A nagysikerű Medal of Honor sorozat legújabb tagjának, az Airborne-nak közhírré tétetett a végleges megjelenési dátuma, mely egészen pontosan...

Már kapható az új Commodore PC

Már kapható az új, Windows alapú, kifejezetten játékra összerakott Commodore PC. Az ára elég húzós, nálunk egyelőre interneten rendelhető csak.

E3 2007: Megvan a kiállítók végleges listája

Ma reggel megérkezett az E3 Media & Business Summit névre átkeresztelt E3 expon részt vevő játékkiadók végleges listája. Elég soványka...

Elkeresztelték a The Settlers VI-ot

Az Ubi mérnököknek hála megszületett a Settlers sorozat hatodik részének az alcíme. A játék mostantól a The Settlers: Rise of an Empire névre hallgat.

Half-Life 2: Episode Two képek

Két szép kép és némi információ került napvilágra a gőzerővel készülő Half-Life második epizódjából. Lássukm mit mondanak a ValvE fenegyerekei.

Snoop Dogg Vs. Xbox 360

Nem csak a hétköznapi emberek tudnak teljes mértékben rákattanni a játékra, hanem egyes világsztárok is, akárcsak Snoop Dogg!