Hírarchívum - 2007. április

Hivatalos: szombaton bejelentik a Call of Duty 4-et

Bár az Infinity Ward egyik munkatársa már ugyan utalt homályosan rá, most azonban hivatalosan is megerősítve lett a szombati Call of Duty 4 bejelentés.

Samsung SGH i-400 Symbian rendszerrel

A Samsung az S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian rendszerű okostelefonját, az SGH-i400-at. A masina a munkájukban elhivatott fiatalokat célozza meg.

Star Wars: KOTOR MMORPG pletykák

Egy álmunk válna valóra. Sőt, ez lenne az igazi kánaán! Több külföldi magazin is pletykálja, hogy megkezdődtek Star Wars: KOTOR MMORPG fejlesztései.

Wii exkluzív Gundam epizód készülőben

Új Gundam játékot jelentett ma be a Namco Bandai. A Gundam: 0079 teljesen kihasználja majd a Nintendo konzol távirányítóját, ezzel új színt hozva a sorozatba.

Majdnem elveszett a Prey 2

Kis híján odaveszett a teljes Prey 2. Pénteken kigyulladt a Human Head-nek otthont adó irodaépület, a fejlesztés alatt álló játékot csak a szerencse mentette meg.

Már készül az Excite Truck folytatása

Folytatódik a Nintendo Wii egyik nyitócímeként megismert Excite Truck. A játék nem a forradalmi újításairól híresült el, de azért piszok jó élmény vele a sárdagasztás!

Három új Stranglehold videó érkezett

Ha Tequila felügyelő vissza akarja szerezni elrabolt családját, akkor senki és semmi nem állhat útjába. Ha kell, még néhány maffiafőnököt is eltesz láb alól!

Bemutatkozik a Tom Clancys EndWar

Az Ubisoft a mai napon egy teljesen új, Tom Clancy franchise-hoz tartozó nextgen stratégiai játékot jelentett be. A mű címe: EndWar.

Pirates of the Caribbean 3 - Négy új videó

Négy új ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett a PC-re, X360-ra és PS3-ra megjelenő Pirates of the Caribbean: At World's End-ről.

Új Medal of Honor: Airborne trailer érkezett

A Medal of Honor: Airborne ma bejelentett megjelenési dátuma mellé kaptunk egy új trailert is, mely számos ingame jelenetet tartalmaz.