Hírarchívum - 2007. április

Grand Theft Auto IV megjelenési dátum

GTA rajongók mostmár örülhetnek, hiszen napvilágra került két megjelenési dátum is. Hogy mennyire valósak, az idővel kiderül.

A South Park senkit nem kímél!

Ha van sorozat, amely nem ismer sem embert, sem istent, akkor azt Coloradóban kell keresni, méghozzá South Park-ban!

Final Fantasy XIII demo még idén? Reméljük!

"Azt súgta a szél...hogy elmentél" - énekelte Máté Péter még a régi szép időkben. Most viszont azt súgja a szél, hogy lesz FF XIII demo idén!

Valóság lesz a PS3-as Final Fantasy VII?

Az interneten barangolva egy számomra és gondolom sok rajongó számára érdekesnek mondható infómorzsára bukkantam!

Command & Conquer 3 Worldbuilder

A nagy reklámhadjárattal megtolt új Command & Conquer részhez mostmár a felhasználó is hozzáteheti a saját maga által kreált pályáit. Megjött a Worldbuilder!

Codename Panzers Commander's Edition

A hazai fejlesztésű, méltán világhírű második világháborús stratégiai játék a Codename: Panzers most új összesítő csomagolásban jelenik meg. Amerikaiak megint előnyben.

Tomb Raider: Anniversary videó

A legújabb Tomb Raider epizód készülése közben rögzítettek egy kis videót a készítőkkel. Ezt szokták Fejlesztői Naplónak nevezni. Szerintem ez akkor is csak egy videó.

Turning Point: Fall of Liberty - újabb képek

Újabb képek érkeztek a Call of Duty: Finest Hour készítőinek legújabb, Unreal 3.0 motorral erősítő, alternatív második világháborós játékából, a Fall of Liberty-ből.

MMORPG készül a Dragon Ball alapján

A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő MMO jövő nyáron debütál Japánban, míg a bétateteszt még idén kezdetét veszi Koreában.

Újabb pályacsomag készül a Call of Duty 3-hoz

Folyamatosan készülnek az új többjátékos pályák az X360-as Call of Duty 3 alá; az Activision most egy újabb térképcsomag munkálatait jelentette be.