Hírarchívum - 2007. április

Jericho ingame vadulás

A tegnapi trailer után este 10 új finom kis kép futott be a Clive Barker's Jericho-ból. Zöme ingame, úgyhogy mindekinek ajánlom megtekintésüket!

Colin McRae: DIRT szépségek

Tíz vadi új ingame kép érkezett az új Colin McRae: DIRT nevű játékból. A cucc nagyon komoly lesz, és már a júniusi megjelenés sincs messze!

Cars: Mater-National - új játék a Verdák alapján

Új autóversenyes őrület készül a Pixar és a Disney tavaly bemutatott Verdák című animációs filmje alapján. A játékot a THQ megbízásából a Rainbow Studios készíti.

Operation Flashpoint 2 bejelentés - ismét

A Codemasters ma ismét bejelentette a Operation Flashpoint 2 készültét. A játék 2008-ra várható, és az új Neon technológiát használja.

Új Clive Barkers Jericho trailer érkezett

Clive Barker és az Activision együttműködésével készülő horrorjátékról egy újabb látványos trailer bukkant fel az interneten...

Elkészült a Halo 2 PC-s verziója

A Microsoft bejelentette, hogy elkészült az eredetileg Xbox-on debütált Halo 2 PC-s változata, mely jóval szebb és komolyabb lesz konzolos elődjénél.

Szünetelnek a Possession munkálatai

A Blitz Games bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő akciójátékának munkálatai bizonytalan ideig szünetelnek.

A Spore fejlesztőit erősíti a Civilization tervezője

Április másodikán a Civilization III és a Civilization IV vezető dizájnere, Soren Johnson hét év után elhagyta a Firaxis Games-t, s az Electronic Arts-hoz csatlakazott.

Új stratégián dolgoznak az Act of War alkotói

Új valós idejű stratégián dolgozik az Act of War: Direct Action és High Treason című alkotásokról elhíresült francia illetőségű Eugen Systems.

Lezajlott a Breakpoint 2007

Idén ismét megrendezték Németországban a Demoscene egyik legrangosabb eseményét a 4 napos Breakpoint 2007 party-t.