Hírarchívum - 2007. május

Játék készül a Dirty Dancing-ből

Jennifer Grey és Patrick Swayze. Azt hiszem nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, és az alakításukkal fémjelzett Dirty Dancing filmet. Ebből készül most játék.

Overspeed: HPSR - az NFS:U után szabadon

A City Interactive felhagyva a korábban tőle megszokott FPS stílussal, egy éjszakai illegál futamokat feldolgozó tuningolós autóverseny fejlesztésébe kezdett.

The Sims 2: Bon Voyage bejelentés képekkel

Újabb The Sims 2 kiegészítőt van szerencsénk bemutatni. A Bon Voyage-ban szeretett virtuális családunkat nyaralni küldhetjük el - rájuk is fért már.

A héten megjelenő játékok

Megérkezett a legfrissebb megjelenési lista: a héten érkezik többek között a Shadowrun, a Monster Madness, a Surf's Up és a Wii-s Mortal Kombat!

Gran Turismo 5 - az első információk képekkel

A francia Joy-Pad magazin közölte le az első információkat az ötödik Gran Turismo-ról: az első információkért és a scannekért olvassatok tovább!

Szeptemberben eldől a Halo-mozi sorsa?

Peter Jackson, a Halo-mozi producere (továbbá a méltán híres és népszerű rendező) nyilatkozott a Bungie FPS-e alapján készülő filmről.

Újabb pletykák az X360-as Metal Gear Solid 4-ről

Alig történt másfél hete, hogy a Konami hivatalosan is bejelentette: a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3-exkluzív cím lesz. Punktum. Ennek ellenére...

Hét percnyi tömény BioShock

Új videó bukkant fel a neten a várva-várt Bioshockból. A film csakis gameplay jelenteket tartalmaz, főleg a harccal a középpontban!

Új Playstation 3 firmware érkezett

Lássuk, mit is rejteget magában a Sony Playstation 3 konzolcsodájához nemrégiben megjelent 1.8-as firmware update!

Nyereséges lehet a Microsoft Xbox részlege?

Egy igen érdekes kis pénzügyi elemzés látott napvilágot a napokban, miszerint elképzelhető az, hogy nyereséges lesz az Xbox részleg!