Hírarchívum - 2007. május

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Képregény készül a Dark Sector alapján

A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Dark Sector alapján képregény készül - jelentette be büszkén a minap a Top Cow Comics.

Perel a Blizzard - végük a farmereknek?

A Blizzard ismét bekeményít: ha a szép szó nem használ, hát erélyesebben kell fellépni a World of Warcraft farmerei ellen - be kell őket perelni!

Elkészült a Supreme Commander teljes honosítása

A publikus bétatesztek után végre örömmel jelenthetjük, hogy a Supreme Commander valós idejű RTS játék teljes, és végleges honosítása elkészült.

Újabb Medal of Honor: Airborne videó

Új, eddig még ritkán látott Medal of Honor: Airborne trailer került napvilágra - a játék megjelenése augusztus 27-re várható PC-re és next-gen konzolokra.

Flatout: Ultimate Carnage látnivalók érkeztek

Négy új videó került fel az internetre a Flatout: Ultimate Carnage névre hallgató játékból. Maga a játék szinte ugyanaz, mint a Flatout 2, csak nextgen grafikával.

Devil May Cry 4 - végre Dante is bemutatkozik

Nemrég megérkezett az első, Dantét mint játszható karaktert bemutató videó a Devil May Cry PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő negyedik részéből!

Júniusban indul a World in Conflict bétatesztje

A Sierra bejelentette, hogy a World in Conlict című stratégia zárt körű bétatesztje június elsején kezdődik meg - hamarosan lehet jelentkezni is!

Megérkezett a Call for Heroes második demója

Megérkezett a fantasy világban játszódó Call for Heroes: Pompolic Wars névre hallgató harmadik személyű akciójáték második demója a készítők ígéreteihez hűen.

Football Superstars - MMO és focijáték egyben

MMO készült már RPG, FPS, TPS, RTS alapján, sőt még autóversenyes változatot is láttunk - focis MMO-ról viszont még nem nagyon hallottunk.