Hírarchívum - 2007. július

Transformers The Game demó

Egy hónap kellett, de "elkészült" az új Transformers: The Game játék demója, melyben több kisebb küldetést próbálhatunk ki az Autobotok oldalán, Űrdongóval.

Új, PS3 exkluzív sorozaton dolgozik a Rockstar

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment America egyik fejese a SpikeTV-nek adott interjújában kifecsegte, hogy új, PS3 exkluzív sorozaton dolgozik a Rockstar.

Bemutatkozik a LEGO Indiana Jones

A LEGO Star Wars és a LEGO Batman után újabb építőkockás játékkal rukkolt elő a Telltale Games. Ezúttal a LucasArts másik klasszikusa, az Indiana Jones van soron!

Jön az Age of Empires III: Gold Edition

A Microsoft és az Ensemble Studios idén szeptemberben egy Gold Edition csomagba pakolva újra kiadja az Age of Empires III-at és a The WarChiefs kiegészítőt.

Bunyóznak a Marvel szuperhősök

Az Electronic Arts bejelentette, hogy új, Marvel szuperhősös játékon dolgozik a Fight Night-ot és a Def Jam: Icon-t is jegyző EA Chicago stúdió.

Postal 3 - az első gameplay videó

Megérkezett az első gameplay videó a már oly sokszor kritizált Postal sorozat harmadik részéből. Az RWS csapat most nagyon kitett magáért, a látvány több mint kellemes!

Lost: The Videogame - premier trailer!

Az UbiSoft kiadta az ABC stúdió Lost című sikersorozata alapján készített játék első trailerjét. A videó bő egy percnyi betekintést enged a produktumba.

Október 26-án érkezik a szinkronos The Witcher

Újabb hat hetes csúszás áldozatává vált a The Witcher, ám jó hír, hogy végre megvan a magyar szinkron stáblistája, és a játékidőről is érkeztek infók.

Colin McRae: DIRT - magyar szinkronnal!

A Colin McRae: DIRT itthoni kiadója, a CD Projekt Magyarország Kft. büszkén jelentette be, hogy a játék hamarosan magyar szinkronnal is megvásárolható lesz.

Warhawk ajándék Bluetooth headsettel

A Playstation 3 exkluzív Warhawk már augusztusban a tiéd lehet Blu-ray lemezen, vagy szeptemberben megkaphatod a JABRA 135 Bluetooth headsettel együtt!