Hírarchívum - 2007. július

Xbox 360 The Simpsons Edition - 4 ezer dollárért

Elképesztő mennyiségben akadhatunk Simpsons fanatikusokra, de azt nem gondoltuk volna, hogy valaki négy rongyot kicsengetne egy Simpsons-os X360-ra.

Bemutatkozik a They - újabb next-gen lövölde

Ízig-vérig következő generációs science fiction FPS van készülőben, melyet a készítők egyelőre They néven illetnek - a cím megjelenése legkorábban jövőre várható.

Jövőbeli száguldás a Voltage-ben

A Lexicon Entertainment a mai nap folyamán egy újabb játékot jelentett be, mely a Voltage címet viseli, és az IBA Group fejlesztőinek keze alatt készül majd el.

Hamarosan jön a Bioshock demója

Bár pontos érkezési dátumról nem számolhatunk be, a német szoftverértékelő bizottság (USK) már szemügyre vehette a Bioshock hamarosan kiadandó demóját.

Új Counter-Strike készül kizárólag ázsiaiaknak

Valve bejelentette, hogy új Counter-Strike készül - a játék viszont csak Ázsiában lesz elérhető, s kifejezetten a keletiek igényeit elégíti majd ki.

Northrend felé nyit az új WoW-kiegészítő?

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy a napokon belül kezdődő BlizzCon-on bejelentésre kerül a World of Warcraft második kiterjesztése.

Két hét múlva olcsóbb lesz az Xbox 360

Heteken belül 50 dolláros, azaz nagyjából 10000 forintos Xbox 360 árzuhanásra lehet számítani. A hír nem kacsa, két bizonyítékot is szereztünk!

Siggraph-on a magyar Chaos Theory

Idén is megrendezik a legrangosabb számítógépes animációs filmfesztivált, a Siggraph-ot, melyre ezúttal egy magyar induló is kijutott!

The Unit - premier screenshotok!

A Novalogic kiadta az első képeket a CBS-en futó, The Unit című sorozat játékadaptációjából. A program az Operation Acid Gambit alcímet kapta.

Robbantások a Call of Duty 4-ben

Újabb videóval gyarapodott a Call of Duty sorozat immáron negyedik része, mely a játékosokat a modern harcászat világába repíti majd.