Hírarchívum - 2007. július

Fergeteges koncertek a WCG hazai döntőjén

A WCG hazai döntőjén az izgalmas versenyek mellett nem kisebb előadók koncertjeit hallgathatják meg ingyenesen a látogatók, mint a Wendigo és Gáspár Laci.

Az 5 megapixeles Samsung mobiltelefon

A Samsung a múlt hétvégén bejelentette az első 5 megapixeles kamerával ellátott GSM telefon megjelenését az európai piacon.

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

GTA 4 friss infók

Újabb infókkal szolgáhatunk, ezúttal a Rockstar új gyöngyszeméről, a GTA IV-ről. Sok újdonság vélhető fel e hírek közt - jöjjenek az információk.

Jericho hivatalos oldal frissítés

A Clive Barkar új Akció-Horror játékának Teaser oldalának védő kapui kinyíltak és a katonák végre bebírtak jutni a kriptába, melyben az új oldalt tisztelhetjük egyben.

Boogie - Rázd, ahogy csak bírod!

Nos, sok hírt még nem hallhattunk a Wii új táncolós, éneklős, szupersztáros játékától ám, mivel közel a megjelenés itt volt már az ideje.

Empire Earth III Egységek

Felkerült egy újabb videó, mely a méltán népszerű sorozat eddig még egy részben sem látott új egységeit mutatja be, kellemes leírásokkal fűszerezve.

Késik a Crysis és az új Splinter Cell is

Újabb késésekkel szolgálhatók, ezúttal a Crytek által fejlesztett Crysis és az új Splinter Cell című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek.

In-game jelenetek az MGS 4-ről

Ismét egy igen szaftos videó érkezett a Metal Gear Solid sorozat immáron negyedik részéről, mely a Guns of the Patriots alcímet viseli.

The Scourge Project bejelentés

Újabb bejelentéssel szolgálhatók, ezúttal a Tragnarion Studios tudatta velünk legújabb játékuk, a The Scourge Project részleteit.