Hírarchívum - 2007. július

Army of Two megjelenési dátum

Az Electronic Arts a mai nap folyamán jelentette be az Army of Two taktikai akció játékuk, remélhetőleg végleges megjelenési dátumát.

Call of Duty 4 borító választás

Az Infinity Ward szavazást írt ki a Call of Duty sorozat következő részének borítójáról, melyben Mi dönthetjük el, melyiket is szeretnénk a dobozon látni.

Friss muvik a Juiced 2-ről

Friss videók érkeztek a Juice Game fejlesztésében lévő, Juiced 2: Hot Import Nights című autóverseny-szimulátor játékról.

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.

WoW képregény indul útjára

Nagyszerű hírrel szolgálhatók a WoW rajongóknak, hiszen kedvenc játékotokat ezentúl nem csak PC, hanem képregény formájában is nyüstölhetitek.

Sztárnevek a PES 08-ban

Több világsztár is szerepelni fog a Pro Evolution Soccer idei darabjának reklámarcaként, ezzel is terjesztve a Fifa sorozat legnagyobb riválisát.

Bűvészkezek a Call of Duty 4-ben

A tegnapi videó után ma egy újabb rövid jelenet került elő a híres sorozat, a Call of Duty negyedik részéről, mely a Modern Warfare nevet viseli.

E3 2007: A Turok Rebirth E3 2007-es videója

Az ötödik Turok játék nem folytatása a korábbiaknak, gyakorlatilag teljesen kukázták a Valiant Comocs-féle amerikai őslakos és az elveszett föld sémát...

Halo-s Warthog, ahogy a WETA elképzelte

Hírek után bandukoltam éppen, amikor belebotlottam ebbe, igaz tegnapi a hír, de gondolom ez most jelenleg senkit nem zavar...

Xbox360-as Metal Gear Solid Kojima nélkül?

Már gyakorlatilag fűt-fát mondott mindenki egy esetleges Xbox 360-as verziós Metal Gear Solid 4 verzióról. Ám az utolsó pletyka érdekes, főleg akkor ha igaz is lesz...