Hírarchívum - 2007. szeptember

HWSW: Szárnyal a Baidu, a kínai Google

A kínai Google piaci kapitalizációja megközelíti a 10 milliárd dollárt, a részvényárfolyam az év eleje óta két és félszeresére nőtt - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Már készül a Metal Gear Solid 4 demója

Hideo Kojima fejlesztőcége, az MGS sorozatért felelős Kojima Productions tegnap este jelentette, hogy már készül a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots demója.

Így készül a Star Wars: The Force Unleashed

Két igen jópofa Behind The Scenes videó jelent meg a Star Wars: The Force Unleashed-ről. A trailerek a fejlesztőstúdiót, és az ott zajló munkákat mutatják be.

Félelem és rettegés rovat: Silent Hill 5 videótrió

Három ingame jeleneteket tartalmazó videó tekinthető meg a Silent Hill 5-ből. A trailerek nagyon rövidek, de már ezekből is látszik, hogy nem egy tákolmányal lesz dolgunk.

ProStreet zenei összeállítás

Elő került a Need for Speed sorozat immáron tizenegyedik darabjának zenei összeállítása. Ezúttal se maradunk pörgős muzsikák nélkül!

Bemutatkozik a Tom Clancy's Air Combat

Vadi új Tom Clancy-játék készül a Ubisoft bukaresti studiójában: a játékosokra érdekes sztori, ígéretes játékmenet és remek multiplayer mód vár.

Tölthető a Clive Barker's Jericho demója

Befutott a várva-várt Jericho kipróbálható változata - a demó először a PC-s játékosokat kényezteti el, azonban a konzolos pajtásoknak sem kell sokat várniuk!

Dawn of War: Soulstorm bejelentés képekkel

Azt hittük a Relic-es srácok már nem tudnak új színt vinni a Warhammer 40.000: Dawn of War játékmenetébe - hatalmasat tévedtünk!

Studióba megy a Sex Pistols a Guitar Hero 3 miatt

Egy szám erejéig újra studióba vonul a legendás punkbanda, a Sex Pistols a Guitar Hero-sorozat harmadik, Legends of Rock alcímet viselő része miatt.

Teljesen multiplatformmá válhat a BioShock?

Okos emberek szerint a PC-re és Xbox 360-ra megjelent, meglehetősen sikeres BioShock teljesen multiplatform címmé válhat majd a jövőben.