Hírarchívum - 2007. szeptember

BOTRÁNY! Halo 3 beszerzése kicsit másképp!

Na ez már mindennek a teteje! Tudom magamról is, hogy néha oly mértékben ülök a tűkön, várva hogy kedvencem megjelenjen... DE EZ AZÉRT KICSIT ERŐS!

Dementium: The Ward kedvcsináló érkezett

A NDS-re megjelenő Dementium-ból láthatunk most egy remekbeszabott trailert. A játék remeknek ígérkezik: kicsit F.E.A.R.-es, kicsit Silent Hill-es - jó kis párosítás!

Tomb Raider: Anniversary - Wii-exkluzív fícsörök

Új videó érkezett a Nintendo Wii-s Tomb Raider: Anniversary-ről - a Wii-s változat extráit bemutató sorozat első részében a zseblámpa mutatkozik be.

Saints Row 2 látnivalók érkeztek

Megérkeztek a legelső képek az Xbox 360-ra, és ha minden igaz, PlayStation 3-ra is megjelenő Saints Row 2-ből. Tessék meglesni őket!

További Ubisoftos játékok csúsznak

A mai nap örömhírei után sajnos egy rossz hírt is közölnünk kell veletek, ugyanis kettő nagyszerű várva-várt Ubisoftos játék is késni fog.

TGS 2007: Echochrome gameplay videó érkezett

Már az E3-on is hallottunk egy keveset erről a meglehetősen furcsa, logikai játékról, a TGS-en pedig ismét feltűnt az Echochrome - egy rövid videót mi is szereztünk róla.

TGS 2007: Mozgásban a Dark Sector

Két és fél perces gameplay videó érkezett a next-gen konzolokra készülő Dark Sectorból - bár a játékmenet kicsit egysíkú, mégis bíztató.

NFS: ProStreet - bemutatkozik a Grip Racing

Új versenymód mutatkozik be egy videó keretében a Need for Speed: ProStreet-ből. A Grip Racing lényege, hogy nincsenek szabályok, csak a győzelem a fontos!

HWSW: Intel Menlow - a mobil PC-k új generációja

Az Intel egy új termékfejlesztési ágat hozott létre a rendkívül olcsó, valamint az ultramobil eszközök számára - számolt be róla nagytestvérünk, a HWSW.

Elindult a Halo 3 hivatalos magyar honlapja

A Microsoft fellőtte a Halo 3 hivatalos magyar nyelvű honlapját. A flash site főképp hangulatteremtő céllal készült, érdemes tehát megnézegetni!