Hírarchívum - 2007. szeptember

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

Buzz: Master Chief sírna

A Buzz konzol blogjában érdekes élménybeszámoló olvasható az ezekben a percekben véget érő magyar Halo 3 premier partyról. A Microsoft kap hideget és meleget egyaránt!

Az első információk a Saints Row második részéről

Az első látnivalók után végre megérkeztek az első információk az eredetileg Xbox 360-exkluzív Saints Row második részéről, mely a tervek szerint jövőre jelenik meg.

Nintendo DS-re is jön az X360-as Blue Dragon

A japán Jump magazin szerint Nintendo DS-re is elkészül az Xbox 360-exkluzív címként megismert Blue Dragon - a hivatalos bejelentés még nem történt meg.

Hamarosan új PS3 modellt jelentenek be?

Ha valami igazán érdekes, akkor az egy olyan pletyka, melynek beteljesülése nagyban befolyásolhatná az újgenerációs konzolok háborújának végkimenetelét.

Csúszik a Gods and Heroes megjelenése

Az ókori Rómába elkalauzoló Gods & Heroes megjelenése a jövő év elejéig csúszik - a rossz hír a fejlesztő Perpetual Entertainment hivatalos bejelentése.

Crash of the Titans demó a LIVE-on!

A Sierra ma LIVE-ra dobta a Crash of the Titans kipróbálható demóját - kedvenc róka barátunk legújabb kalandja így elsőként Xbox 360 konzolon próbálható ki!

Itt a Pro Evolution Soccer 2008 PC-s demója

A focis játékok iránt fogékony gamerek valószínűleg most éppen a földtől 2 cm magasságban, lebegve olvassák ezt a hírt. Uraim, itt a PES 2008 PC-s demója!

Friss Assassins Creed videó érkezett

Egy rövidke, alig két perces videó érkezett az Assasins Creed-ből. A most kiadott trailer is azt bizonyítja, hogy a játék döbbenetesen jó lesz.