Hírarchívum - 2007. szeptember

Szerdán jön a Clive Barkers Jericho demója

A Codemasters holnap adja ki a jó öreg Clive Barker legújabb horror FPS-ének, a Jericho-nak a demóját. A progi PC-re és nextgen konzolokra is meg fog jelenni.

Dead Space - hivatalos oldal és premier képek

Múltkor már beszámoltunk az EA gondozásában megjelenő Dead Space-ről. A kiadó éjszaka fellőtte a hivatalos honlapot, rajta az első igazi képekkel!

Magyar Halo 3 premier party - holnap!

Ahogy pár napja már beszámoltunk róla, a Microsoft holnap rendezi a Halo 3 premier partyt a Mammut 2-ben. A rendezvényen lesz szoboravatás, és minden más!

TGS 2007: Záró galériafrissítés

Az idei Tokyo Game Show véget ért, elköszönésként pedig összeállítottunk egy újabb galériafrissítésre valót a legjobb és legújabb screenshotokból...

Hamarosan jön a Heroes V új addonjának demója

A Crysis demó sajnálatos csúszása után ezúttal egy jó hírről számolhatunk be: hamarosan megérkezik a Heroes V új addonjának kipróbálható változata.

Giorgio Armani luxus mobil a Samsung-tól

A Samsung és Giorgio Armani bemutatatta új luxus mobilkészülékét, amely a két cég stratégiai együttműködésének első terméke.

Elkészült a Call of Duty 4, friss képek is érkeztek

Az Activision bejelentette: aranylemezre került a Call of Duty 4: Modern Warfare, indulhat a sokszorosítás! Az infó mellé küldtek pár új képet is a játékból.

Nyolc perces Halo 3 videó review

Egy videó review formájában megérkezett az eddigi legbővebb, leginformálisabb Halo 3 bemutató. A videóban sosem látott ingame jelenetek is vannak!

Pro Evolution Soccer 2008 PC demó hamarosan

Az Xbox Live-ről már tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója, hamarosan pedig a PC-sek is kipróbálhatják a FIFA legnagyobb konkurensét.

Csúszik a Crysis demója

Rendkívül szomorú hírt kell most közöljünk az összes PC játékossal. Sajnos csúszik a Crysis keddi demója, méghozzá nem is kicsit!