Hírarchívum - 2008. január

Tiberium videó bemutató és képek

A Gametrailers TV-s srácok elsőként mutathatták be az új C&C FPS-t, a Tiberium-ot. A videóban van bőven látnivaló, érdemes végignézni!

Grand Theft Auto 4 előrendelés a Gamekapocstól

A Gamekapocs Webáruházból már előrendelhető az április 29-én Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra megjelenő Grand Theft Auto 4.

Nintendo DS-exkluzív Guitar Hero készül

Az már bizonyos, hogy az Activision Blizzard új Guitar Hero epizódot készít kizárólag Nintendo DS-re, az első pletykák szerint pedig nem is akármilyet!

A heti játékmegjelenések

Elkészült a játékmegjelenésekkel foglalkozó rovatunk legfrissebb része: ugyan sok érdekesség ezen a héten sem lesz, egy-egy próbát mindegyik játék megér.

A PlayStation 3 nyáron legyőzheti fő konkurensét

David Reeves, a Sony Computer Entertainment európai fejese úgy gondolja, a PS3 már idén nyáron legyőzheti Európában az Xbox 360-at.

Grand Theft Auto 4 - Tech videó és friss képek

A GTA 4 fizikai motorjául szolgáló Euphoria Engine-ről nézhető meg most egy tech videó, mellé pedig levezetésnek néhány friss screenshot.

Resistance 2 - premier screenshotok

A PS3-as FPS fanok örömére megérkeztek az első hivatalos screenshotok a Resistance szépreményű folytatásából, a Rise of Man-ből.

Army of Two trailer érkezett!

Újabb videó jelent meg a neten. Ez is csak erősíti a hitet az emberben, hogy a korai negatív kritikák ellenére remek produkcióval rukkolnak elő a fejlesztők.

Star Wars: The Force Unleashed Videónapló

Ma hajnalban a Lucasarts kiadott egy fejlesztők által kommentált trailert készülő játékukból, melyben bemutatják a játék fizikáját, és egyéb finomságokat is.

Kiegészül a The Settlers: Rise of an Empire

A UbiSoft ma este bemutatta a The Settlers: Rise of an Empire első küldetéslemezét. A márciusban megjelenő kiegészítő az Empire of the East címet kapta.