Hírarchívum - 2008. december

Tavasszal érkezik a PC-s The Last Remnant

A Square Enix legújabb alkotása Xbox 360-ra már megjelent és a hírek szerint a személyi számítógépekre készült verzióra sem kell már sokat várni.

Uncharted 2: Among Thieves látnivalók

A tegnapi videó után most új képeket tekinthetünk meg az Uncharted 2: Among Thieves kapcsán, amely a 2007-ben megjelent első rész méltó folytatásának tűnik.

Március közepén érkezik a GTA: Chinatown Wars

Egy hónapja számoltunk be a DS-exkluzív GTA-epizód késéséről: az akkori előrejelzések szerint jövő február és április között jelenhetett volna meg a Chinatown Wars.

Michael Phelps Swimming Game bejelentés

A múltkori félhivatalos hírek megerősítésre kerültek, készül az első sportjáték, amelyhez nevét az amerikai Michael Phelps úszó adta.

KIEMELT: Nyerj álom PC-t a Gamestar magazinnal!

Van számítógéped? Nyilván van. Szeretnél egy jobbat? Még jó. Testvérlapunknál, a Gamestar magazinnal most egy 800 ezer forint értékű konfigurációt nyerhetsz!

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Grand Theft Auto IV - javítás a javításhoz

A Rockstar hivatalosan is kiadta a Grand Theft Auto IV PC-s verziójának első javítását, amely sajnos nem csak segített, de rontott is a helyzeten.

PlayStation Home - segíthet a PS3 eladásokon?

Múlt héten indult útjára a régóta várt PlayStation Home, mely a Second Life című játékhoz hasonlóan egy élő világot varázsol a PS3-tulajok köré.

Elindult a Runes of Magic nyílt bétatesztje

Egyenesen Berlinből kaptuk a hírt, hogy az ingyenes MMORPG-k megreformálójának tartott Runes of Magic tesztelése a végső fázisba lépett.

Megmenekült a Need for Speed

Az egész játékvilágot sokkolta az Electric Playground állítása, mely szerint az EA megszünteti a Need for Speed sorozatot, ám nem teljesen igaz a hír.