Hírarchívum - 2008. december

Megtekinthető a Skate 2 élőszereplős intrója

Közeleg a január, így a Skate 2 megjelenése is. Az EA ma egy újabb videóval kedveskedett nekünk a játék kapcsán, ez pedig nem más, mint az élőszereplős intro!

The Sims 3 - hivatalos gépigény

Az Electronic Arts ma felfedte, hogy milyen gép kell majd a The Sims 3 megfelelő futtatásához. Aggodalomra nincs ok, a lista igen baráti lett!

Hamarosan bejelentik az új Metal Gear Solidot

Hideo Kojima a minap elárulta, hogy hamarosan, pontosabban néhány héten belül lerántják a leplet a legújabb Metal Gear Solid epizódról.

Most pénteken lesz a Guitar Hero bajnokság

Megkezdődött a csapatok jelentkezése az egyre inkább zsúfoltnak ígérkező Guitar Hero versenyre. Aggodalomra viszont nincs ok, a helyszínen lévő lányoknál is lehet nevezni.

Guitar Hero: Metallica - az eddigi legnehezebb rész

Kirk Hammet, a Metallica gitárosa Lars Ulrich dobos és Alan Flores dizájner oldalán interjút adott az új Guitar Hero-val kapcsolatban, melyben a főszerepet a Metallica kapja.

Leépítések a Lair fejlesztőinél?

A pletykák szerint nem áll túl jól a Factor 5 szénája: ismeretlen források arról számolnak be, hogy a napokban elbocsátottak a csapat felét.

A Warhammer Online is ünnepi gúnyába öltözik

A World of Warcraftban tegnap reggel vette kezdetét az ünnepi szezon, hamarosan pedig a Warhammer Online is karácsonyi és újévi gúnyába öltözik.

David Jaffe újra szól a God of War 3-ról

Még a gameplay videó kiadása előtt David Jaffe elmesélte, hogy mennyire szép a God of War harmadik része, s most újra szólt a játékosokhoz.

Battle for Atlantis - harcban a vízalatti sereg

A Battle for Atlantis egy kemény csatáról szól, amelyet az emberek vívnak az atlantiszi népek ellen, akik képesek uralni a természet hátborzongató erejét.

A Square Enix csapata kedveli az Xbox 360-at

A cég egyik embere, Hiroshi Takai elárulta, hogy nagyon élvezték az Xbox 360-ra való fejlesztést, ezért szeretnének a jövőben is játékot készíteni a Microsoft konzoljára.