Hírarchívum - 2008. december

Egyre biztosabb a Crackdown 2 érkezése

Újabb pletyka, spekuláció látott a minap napvilágot, mely szerint készülhet a Crackdown 2, melyet eddig már többször temettünk el és támasztottunk fel itt, a hírekben is.

Elindult a Combat Arms európai bétatesztje

Manapság az MMO-k után talán az online FPS-ekből születik a legtöbb próbálkozás - ide tartozik a Nexon Combat Arms nevű játéka is, amely szintén a szokott sémát követi.

Új Metro 2033: The Last Refuge képek a galériában

Új képek érkeztek a már majdnem elfeledett Metro 2033-ból, melyet PC-re és Playstation 3-ra fejleszt a 4A Games, oroszországi stúdiójában.

Duke Nukem Forever - Egy új kép karácsonyra

A 3D Realms egy darab új képet hozott nyilvánosságra a Duke Nukem Forever kapcsán, hogy ne múljon el a karácsony a játék említése nélkül.

HWSW: Nagyonis érinti a játékipart a válság

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a videojáték-ipart sem kerülheti el a válság. Költségcsökkentésekl, elbocsátások és projektek leállítások jöhetnek - írja a HWSW.

Gyűjtői változattal jelentkezik az X-Blades

Az oly népszerű divatot az X-Blades készítői is követik, s egy bőségesen megpakolt gyűjtői változattal kedveskednek a legnagyobb rajongók számára.

Home - kivették a mikrofonos csevegést

Ideiglenesen felfüggesztették a mikrofonos csevegés lehetőségét a PlayStation Home fejlesztői, különféle kapcsolódási problémákra hivatkozva.

Tiesto mégis kimarad a DJ Hero őrületből?

Biztosan készül DJ Hero, ezt már hivatalosan is bejelentette az Activision, azonban a játékot és a népszerű DJ-t, Tiestót összefüggésbe hozó hírek hamisak.

Készül az első Red Alert 3 küldetéslemez

Bár hivatalosan még nincs megerősítve, nagy valószínűséggel már készül a Command & Conquer: Red Alert 3 első küldetéslemeze, mely az Uprising alcímet viseli.

Bezárta kapuit a Free Radical Design

A Free Radical Entertainment vezetősége azt ígérte, hogy nem lesznek elbocsátások a 2008-as esztendőben, ám a minap zárt ajtókat találtak az alkalmazottak.