Hírarchívum - 2008. december

Champions Online - Nem a Take Two lesz a kiadó

A Take Two fejese, Ben Feder ma bejelentette, hogy nem az ő cégük fogja kiadni a Cryptic Studios által fejlesztett Champions Online című MMO-t.

Készül a Black folytatása?

Egy érdekes bejegyzés jelent meg a Criterion honlapján, amelyből arra lehet következtetni, hogy készül a Black második része, Second Mission alcímmel.

Folytatódhat a The Chronicles of Riddick

A minap kiderült, hogy a The Chronicles of Riddick: Dark Athena után elkészülhet az első epizód igazi folytatása, amely már nem csak egy kiegészítő lesz.

Újabb The Wheelman kedvcsináló

Újabb látnivalók láttak napvilágot a Vin Diesel főszereplésével készülő játék kapcsán, amelyben akcióban és izgalmas üldözésekben nem lesz hiány.

Késik a Fable 2: Knothole Island megjelenése

A Microsoft ma bejelentette, hogy késik a nagysikerű Fable 2 első DLC tartalmának megjelenése, amely eredetileg 22-én vált volna letölthetővé.

Tíz napig ingyen játszható a Crysis Wars

Az Electronic Arts és a Crytek az ünnepek alkalmából 10 napra ingyenessé teszi a Crysis Wars-t. Az igen nagylelkű ajánlat december 19-től 29-ig tart.

PS3-on is futtathatók a PS2-es SingStarok

Új javítás érkezett a PS3-as SingStarhoz, melynek köszönhetően nem kell nélkülöznünk az előző generáció során összegyűjtött SingStar-epizódjainkat sem.

Kevin Conroy lesz Batman hangja az új játékban

Luke Skywalker mellett Kevin Conroy is tiszteletét teszi a Batman: Arkham Asylum szinkrongárdájában, ő adja ugyanis a hangját a Denevérembernek.

HWSW: Haláltusát vív a Midway Games

Az egyik klasszikusnak számító videójáték-fejlesztő cég, a Midway Games számára is nehezen átvészelhető a válság - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Bejelentették a legújabb Metal Gear Solid-ot!

A nemrég megjelent MGS teaser kép igencsak nagy port kavart az egész interneten, ám a találgatásokkal ellentétben ma mégsem az Xbox 360-as verziót jelentették be.