Hírarchívum - 2008. december

Under Siege bejelentés a Seed Studios által

A Seed Studios ma bejelentette legújabb játékát, amely csak a Sony konzoljára, Playstation 3-ra fog megjelenni, ám semmi egyebet nem tudni róla.

Tabula Rasa: Ingyenes MMO immáron

Immáron ingyenesen letölthető és játszható Richard Garriot remek, ám mégis anyagi bukással végződő játéka. Itt az idő, hogy mindenki kipróbálja, milyen is egy sci-fi MMO világ.

Company of Heroes: Tales of Valor képek

Tizenhat új kép jelent meg a Company of Heroes második kiegészítésének kapcsán, amelynek alcíme Tales of Valor, és március 13-án jelenik meg.

Képeken a The Godfather második része

Tíz új kép jelent meg a The Godfather második részéről, amely az 1960-as évek világába kalauzolja el a játékosokat, egy gengszter bőrébe bújva.

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Szombat délelőtti videócsokor

Megannyi új videó jelent meg az unalmas szombat délelőttre, amelyek között megtalálható a Starcraft 2, Metro 2033, The Sims 3, Afro Samurai és a Yakuza 3.

Assault on Dark Athena - 11 órányi ráadás

Érdekes pillanatokról maradhat le az, aki nem ruház be a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenára, mert egyszerű remake-nek hiszi a programot.

Resident Evil 5 - Harc a támadók ellen

Nem kevesebb, mint 5 új videó látott napvilágot a Resident Evil ötödik része kapcsán, amelyben Afrika gonosz zombijaival kell szembeszállnunk.

Wrath of the Lich King kipróbálási lehetőség

Tíz nap erejéig ingyen játszhatunk a World of Warcraft legújabb kiegészítőjével, persze amennyiben rendelkezünk az alapjátékkal és a Burning Crusade-del.

Karácsonyi nyereményjáték - vasárnapig

Fadobozos hangfalszett, lézeres egerek, eredeti játékok és egy igazi Xbox 360 játékkonzol - még nem késő, hogy szerencsét próbálj a karácsonyi nyereményjátékon!