Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

HWSW: Kapitulált a HD DVD - vége a háborúnak

A Toshiba kivonul a HD DVD mögül, miután elvesztette a meghatározó kiadók és kereskedők támogatását. Az új lemezformátum a Blu Ray lesz - írja a HWSW.

GDC 2008: Bemutatkozik a Summer Athletics

Olimpiai sportágakat felvonultató játékon dolgozik a dtp és a 49Games. A Summer Athletics nem lesz hivatalos Beijing 2008 cím, de talán így járunk jól.

GDC 2008: Az első Red Faction: Guerilla képek

Egy holland rajongói csoport kiszivárogtatta az első screenshotokat a még bemutatásra váró Red Faction 3-ból. A Guerilla alcímet viselő epizódot a GDC-n leplezik le.

GDC 2008: A Microsoft felvásárolja az Epicet?

A pletykák szerint a nyáron a Microsoft egymilliárd dollár fejében felvásárolja a Gears of War- és az Unreal Tournament-sorozatokat is jegyző Epic Games-t.

GDC 2008: Független fejlesztők a játékiparról

Két független fejlesztőcsapat fejtette ki véleményét a játékiparról az idei GDC keretein belül megrendezett Indie Games Summit alatt.

GDC 2008: Kiegészül a SimCity Societies

Kiegészül a közelmúltban megjelent SimCity Societies: a Destinations alcímet viselő produktumban üdülőhelyekkel kedveskedhetünk városunk lakóinak.

A Microsoft hallgat a HD DVD helyzetről

A Microsoft szerint a HD DVD formátum halálával kapcsolatos, közelmúltban napvilágot látott hírek nem fognak változtatni az Xbox360 megítélésén és pozícióján.

GDC 2008: Egy árvácska Duke Nukem screenshot

A 3D Realms is megfogta a GDC megnyitó előtti csendjét, és egy screenshotot adott ki a Duke Nukem Forever-ről. Reméljük a héten hallunk még a játékról.

GDC 2008: A Guitar Hero után jön a DJ Hero?

Ugyan az információ még nem hivatalos, de az Activision már készíti a DJ Hero-t, melyben lemezlovas képességeinket tehetjük próbára.