Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: GDC trailer mánia - második felvonás

A trailer gyűjteményről se feledkeztünk meg, a második adagban többek közt van Fable 2 és Gears of War 2 is, úgyhogy vétek lenne bárkinek is kihagyni!

GDC 2008: A harmadik GDC-s screenshot adag

A Game Developers Conference 2008 alatti harmadik falériafrissítés alkalmával olyan sztárokat hoztunk el, mint Fable 2, Gears of War 2, vagy Postal 3. Ellenőrizd!

GDC 2008: Hivatalos GT5 kormány a Logitech-től

A Logitech a mai GDC folyamán mutatta be legújabb profi versenykormányát, melyet kifejezetten a Gran Turismo 5-höz készítettek - persze jó máshoz is.

GDC 2008: Novemberben jön a Gears of War 2

Alig pár perc telt el a Microsoft konferenciájának befejezése óta, ahonnan nagy örömmel távozhattunk: az eseményen bejelentették a Gears of War 2-t.

GDC 2008: Új játék a Heavenly Sword alkotóitól

A brit Ninja Theory új játékon dolgozik. Egyelőre semmit sem árultak el a készülő produktumról, csupán a munkálatok megkezdését szellőztették meg.

GDC 2008: Chris Taylor a PC-s kalózkodásról

A Space Siege konzolos változatairól már korábban is pletykáltak, és úgy tűnik, a Demigod PC-exkluzivitása sem biztos - Chris Taylor a kalózkodással indokol.

GDC 2008: PS3-ra is elkészülhet a Postal 3

A Running With Scissors elmebeteg játéksorozatának harmadik részét PC-re és X360-ra jelentették be, a fejlesztők azonban gondolkodnak egy PS3-as átiraton is.

GDC 2008: Champions Online bejelentés képekkel

A GameInformer leleplezése után hivatalosan is bejelentették a Champions Online-t, a City of Heroes fejlesztőinek új szuperhősös MMORPG-jét.

GDC 2008: Folytatódik a Gyűrűk Ura Online

A Shadows of Angmar-t készítő Turbine Entertainment a mai GDC-n jelentette be, hogy folytatódik a The Lord of the Rings: Online című MMORPG-jük.

GDC 2008: Játék készül a Jekyll & Hyde-ból

A német Radon Labs kalandjátékot készít Robert L. Stevenson 1886-os Dr. Jekyll & Mr. Hyde történetét feldolgozva. A Jekyll & Hyde 2008. végén jelenik meg.