Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

GDC 2008: LostWinds bejelentés képekkel

A Frontier nevű független játékfejlesztő csapat bemutatta legújabb, Nintendo Wii konzolokra készülő, aranyos grafikájú, meseszerű játékát.

GDC 2008: PS3-ra és X360-ra is lesz The Witcher

Még nem hivatalos, de Tomasz Jonarski, a CD Projekt egyik embere elfecsegte, hogy hamarosan újgenerációs játékkonzolokra is lesz The Witcher.

GDC 2008: Ma délután kezdődik az expo

San Francisco-ban reggel 7 óra van, a programfüzetet böngészve boldogan vettük tudomásul, hogy hamarosan kezdődik az expo, és végre beindul a GDC.

GDC 2008: Itt az első nagy adag trailer

Megérkezett az első adag trailer a kiállításról. Van itt American McGees Grimm, Dragon Quest, Lost Odyssey, Prototype, Too Human, meg minden más.

GDC 2008: Szövetség alakult a PC-s játékért

Hivatalosan is bejelentették a PC Gaming Alliance megalakulását. A nagy cégekből álló non-profit szervezet a PC-s játékipar megsegítésére jött létre.

GDC 2008: Bemutatkozik a The Whispered World

Klasszikus point & click rendszert használó, művészi, kézzel rajzolt grafikát felvonultató kalandjátékot mutatott be a Daedalic Entertainment.

GDC 2008: Elkelt a százmilliomodik Sims-kiegészítő

A Game Developer Conference során nagy bejelentést tett az Electronic Arts, miszerint nem kevesebb, mint százmillió példányban keltek el a különféle Sims-epizódok.

GDC 2008: Premier képek az új Aliens FPS-ből

Három miniatűr teaser kép és egy logo jelent ma meg a Gearbox és a SEGA közös, Alien univerzumban játszódó új FPS-éből, a Colonial Marines-ből.

GDC 2008: Nagy öregekkel bővült a Telltale Games

A Sam & Max, a CSI és a Bone címeket jegyző Telltale Games három nagy játékfejlesztő veteránnal bővült nemrég - tudtuk meg a stúdió ma esti jelentéséből.