Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: A New Beginning bejelentés képekkel

A The Whispered World-öt kedden bemutató német Daedalic Entertainment fejlesztőcsapat ma lehúzta a leplet másik játékáról, az A New Beginning-ről is.

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

GDC 2008: Közös Starbreeze - EA projekt

Az Enclave, a Knights of the Temple, a Riddick és a The Darkness után új játékon dolgozik a Starbreeze Studios - ezúttal az Electronic Arts szárnyai alatt.

GDC 2008: Bemutatkozik a Big Beach Sports

Nintendo Wii exkluzív sportjátékot mutatott be a THQ és a HB Studios Multimedia. A Big Beach Sports-ban mindenféle strandon űzhető sportot kipróbálhatunk.

GDC 2008: Lehet jelentkezni a Quake Live bétára

Az id Software megnyitotta a Quake Live kapuit, mától lehet jelentkezni a béta tesztre, ám a tényleges start dátumát egyelőre nem tették közzé.

GDC 2008: PSP-re is lesz Playstation Store

PSP kézikonzolra is lesz letölthető tartalmakat kínáló Playstation Store - számolt be róla Chris Eden, a Sony egyik fejese a tegnapi Game Developers Conference során.

GDC 2008: Mozgásban az új Unreal Engine 3

Egy vadi új GDC-s videó a Gears of War 2 karakterein, és környezetében mutatja be a továbbfejlesztett Unreal3-as motor képességeit. Tetszetős!

GDC 2008: Top Spin 3 szereplőgárda és képek

A 2K Sports a mai GDC-n eléráulta, milyen nagy teniszezők fogják megtölteni a Top Spin következő, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re igyekvő részét.

GDC 2008: Új szolgáltatással bővül az Xbox Live

Újabb szolgáltatással bővül az Xbox Live, melynek segítségével a felhasználók a saját maguk által készített játékaikat oszthatják meg a többi játékossal.

GDC 2008: Fable 2 multiplayer érdekességek

A Microsoft GDC-s előadásán nem csak a Gears of War 2 parádézott, a Fable 2-ről is elhangzott néhány izgalmas részlet, melyet maga Peter Molyneux osztott meg.