Hírarchívum - 2008. február

GDC 2008: PSP mobiltelefon a SonyEricsson-tól?

Az idei Game Developers Conference egyik nagy bejelentése lehet az a PSPhone névre hallgató zsebtechnika, melyet a SonyEricsson fog bemutatni.

GDC 2008: Startol a Game Developers Conference

California állam San Francisco városában, azon belül is a Moscone Centerben ma indul útjára az év egyik legnagyobb játékkiállítása, a GDC 2008!

HWSW: A Toshiba napokon belül feladja a HDDVD-t

A Toshiba kihátrál a HD DVD mögül, adta hírül szombaton a Reuters hírügynökség belső vállalati forrásra hivatkozva. A háború végéről a HWSW is beszámolt.

Fantasztikus Alone in the Dark tech demó

Egy bődületesen jó tech demó érkezett az Alone in The Dark-ból. Mint a valóság! Minden mindennel reagál, reakcióba lép, hihetetlen jó lett az egész.

Rainbow Six: Vegas 2 videó duplázás

A mai napon két új videót is kaptunk az új Rainbow Six-ből. A második rész nem lesz kispályás, az tuti, már csak a rendszerigénytől kell tartani!

Új címet kapott az Urban Mysteries

A tavalyi GDC-n Urban Mysteries címmel bemutatott játékot átnevezték fejlesztői, ráadásként pedig négy új screenshottal is megleptek bennünket.

Guitar Hero: Aerosmith bejelentés premier képpel

Új Guitar Hero-játékot jelentett be a minap az Activision: a sorozat következő része a méltán népszerű Aerosmith főszereplésével készül, s nagyon jónak ígérkezik.

Új játékon dolgoznak a City of Heroes alkotói

Az Aliens és a Red Faction 3 bemutatók mellett a harmadik fő érdekesség a Champions Online leleplezése lesz a GameInformer magazin következő számában.

Folytatódik a The Chronicles of Narnia

A The Chronicles of Narnia címet viselő bestseller regénysorozat következő részének film- és játékadaptációja június végén jelenik meg.

A Nintendo küzd a kalózkodás ellen

Napjainkban ijesztő méreteket ölt a kalózkodás, különösen a könnyen feltörhető Nintendo DS és Wii esetében - a Nintendo az amerikai kormány segítségét kérte.