Hírarchívum - 2008. július

Crysis: Warhead DX10-es effektek DX9 alatt

Úgy látszik, rájöttek a Crytek dolgozói, hogy nem járt le a Windows XP ideje és merész döntést hoztak: a játékban szereplő DX10-es effektek elérhető lesznek XP alatt is.

Vadi új Midnight Club: Los Angeles trailer érkezett

Az Midnight Club sorozat legújabb részét sokan várják már , ahogy mindenki feszülten várta az új trailert is róla - láss csodát, a második előzetes itt is van!

Mától PC-re is elérhető a Bring Down The Sky

A Bioware által fejlesztett Mass Effect személyi számítógépekre készült verziójához letölthetővé vált az első DLC, amely a Bring Down The Sky nevet viseli.

Az első rész eladásaitól függ az Okami folytatása

A rajongók második részt akarnak, de a Capcom szerint ez így kevés lesz: ha több Okamit vásárolnak a játékosok, talán elkészülhet a várva-várt folytatás.

Letölthető Counter-Strike az Xbox Live-ra?

A Valve eddig még nem próbálkozott az Xbox Live Arcade szolgáltatással, elsőként a Portal: Still Alive-val szeretnének betörni a konzolos, letölthető játékok piacára.

Black Shot bejelentés, trailer és képek

A Project Powder, a Fiesta és a Bread n Butter címeket is szállító Outsparknak köszönhetően Európába érkezik a koreai Ntreev multiplayer FPS-e, a Black Shot.

Már tölthető a Space Siege kipróbálható változata

Végre tölthető Chris Taylor legújabb RPG-jének, a Space Siegenek a demója. A telepítő 930 MB-os lett, a teljes játék idén augusztus közepén érkezik.

Ismét késik a Brothers in Arms: Hells Highway

A Brothers in Arms: Hells Highway megjelenése már többször el lett tolva, utoljára idén augusztus 26-ra. A készítők azonban most újabb késést jelentettek be.

A Microsoft felfedezné a Halo univerzumot

Két folytatással, több novellával, és egy egész sor játékfigurával a háta mögött a Halo sorozat nagy utat tett meg odáig, ahol ma van. És még közel sincs vége!

HWSW: Esélytelen a kínaiak HD DVD alapú lemeze

Globális szinten valószínűleg nem jelent ellenfelet a Blu-ray-nek az a kínai szabvány, mely a Toshiba által kreált formátumra épít - olvasható a HWSW-n.