Hírarchívum - 2008. július

A negyedik adag videó a Comic-Con 08-ról

Újabb csokor videó gyűlt össze a napokban zajló Comic-Con 08 rendezvényről, köztük rengeteg gameplay bemutatóval a legjobb címekről.

Megjelenési dátumot kapott az Afro Samurai

A népszerű tévésorozat alapján készülő Afro Samurai hivatalos megjelenési dátumot kapott, amiből kiderül, hogy később jön, mint reméltük.

Molyneux még három Fable-t tervez

A videójátékok készítésének egyik kiemelkedő alakja, akit leginkább a Fable megalkotásáról ismerünk még három epizódot tervez a sorozat második része után.

Yoda vs. Darth Vader a Soul Calibur IV-ben

Az Xbox-osok Yoda, míg a PS3-asok exkluzív Darth Vader karaktert kaptak a Soul Calibur IV-hez. Elképzelhető azonban, hogy nemsokára összeereszthetjük őket!

Mirrors Edge - itt a képregénysorozat első része!

A Comic-Con 2008 alkalmából megjelent a Mirrors Edge című játék háttértörténetét feldolgozó képregénysorozat felvezető része. A folytatásra novemberig kell várni.

Napvilágot látott a Red Alert 3 gépigénye

Végre megtekinthető a soron következő, szám szerint a harmadik Red Alert gépigénye, ami korántsem nevezhető vészesnek a látványhoz képest.

HWSW: A Windows 7-tel együtt érkezik a DX11

A Windows 7-tel együtt érkezik a DirectX 11 alkalmazásprogramozási interfész - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.

Ingyenessé vált a cross-platform multiplayer?

A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.

Mégsem lesz PC-s Final Fantasy XIII

A nemrég szárnyra kapott pletykák szerint PC-re is elkészül a Final Fantasy XIII, ám sajnos mint oly sok szóbeszéd mostanában, ez is hamisnak bizonyult.

Premier screenshotok a Star Trek MMORPG-ből

Ma délutánra már be is futottak az első képlopatok a tegnap leleplezett Star Trek Onlineból. A játéknak emellett elindult a hivatalos honlapja is.