Hírarchívum - 2008. július

Már tölthető a Facebreaker Xbox-os demója

Az Electronic Arts kiadta legújabb bunyós játékának, a Facebreakernek az Xbox 360-as demóját. A PS3-as változat valamikor jövő héten érkezik.

Játékpiacra lép a Hama - ősztől Magyarországon is

Ősztől Magyarországon is kaphatók a játékkonzolokhoz kifejlesztett Hama-kiegészítők - jelentette be tegnap a cég hazai leányvállalata.

Késik a H.A.W.X. megjelenése

Sajnos egyre több késésről kell beszámolnunk, nincs ez másként a Tom Clancy nevével fémjelzett H.A.W.X. esetében sem, ami jövőre jelenik meg.

Jövőre érkezik a Ghostbusters

Az Activision Blizzard leépítéseinek köszönhetően a sikervárományos Ghostbusters jelenleg kiadó nélkül maradt, így csak a következő évben jelenhet meg.

Warhammer Online gépigény

Végre napvilágra került a Mythic műhelyében készülő, a népszerű Warhammer világban játszódó MMORPG hivatalos gépigénye.

Csúszik a Tiberium megjelenése is

Memrég megtartott konferenciáján az Electronic Arts sajnálatos hírt közölt a játékos társadalommal: csúszik a várva-várt Tiberium megjelenése.

Elkezdődött a Red Alert 3 bétatesztje

Megkezdődött a várva-várt Command & Conquer: Red Alert 3 bétatesztje: a tesztre a Kane's Wrath dobozában talált kulcsokkal lehetett bejutni.

No Gravity bejelentés képekkel és videóval

Készül a PSP-s változata a PC-n és Macintoshon játszók szűkebb körében ismert No Gravity című űrszimulátornak. A játékról már az első médiaanyagok is megtekinthetők.

HWSW: Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentés

Az Electronic Arts kétszeres bevétele és a csökkenő vesztesége sem volt elég, hogy a társaság elérje az elemzői előrejelzéseket. A szakma azért bizakodó - írja a HWSW.

Év végén indul a Battlefield Heroes

Az EA által fejlesztett, ingyenesen játszható Battlefield Heroes az idei esztendő végén válik játszhatóvá, jelentette be John Riccitello.