Hírarchívum - 2008. július

Vadi új Red Faction: Guerilla látnivalók

Még az idei E3-ról maradt ránk néhány szép Red Faction: Guerilla kép. Összesen nyolc screenshottal és négy artworkel bővült galériánk.

Epic Games - készül az Unreal Engine 4.0

A méltán népszerű Unreal Engine 3.0 után az Epic Games bátran nekilátott a következő verzió elkészítésének, amely még szebb lesz, mint elődje.

Hivatalosan is megerősítették Sam Fisher késését

Már régóta járja az a pletyka a világháló különböző bugyrait, hogy a következő Splinter Cell epizód, a Conviction késni fog. Az Ubisodt ma meg is erősítette a híresztelést.

Hamarosan leleplezik a PC-s GTA 4-et?

Egy kép jelent meg a PC Gamer magazin elején, ami pár kérdést vetett fel a nagysikerű Grand Theft Auto sorozat negyedik epizódjának PC-s verziójával kapcsolatban.

Képregény készül a Mirrors Edge háttértöténetéről

A játék fejlesztői megállapodást kötöttek a DC Comics-szal, hogy a népszerű kiadó képregényt készít a játék világából, amely Faith háttértörténetét meséli el.

Watchmen - készül a játék is

A filmváltozaton kívül videójáték is készül az 1980-as évek képregényéből, amely egy alternatív Amerikát tár majd a játékosok szeme elé.

Hétfőn érkezik a Space Siege demója

Jövő hétfőn érkezik Chris Taylor legújabb RPG-jének, a Space Siegenek a demója. Az úr korábban a Dungeon Siege és a Supreme Commander játékokért volt felelős.

Friss Call of Duty: World at War látnivalók

Hat új kép jelent meg a Treyarch által fejlesztett Call of Duty: World at War-ból, mely a Modern Warfare kitérője után ismét a második világháborúba kalauzol el.

Ilyen lesz a Dead Rising Nintendo Wii-s változata

A Capcom eszement zombigyilkolós játéka anno hatalmas sikert aratott Xbox 360 konzolon - itt az idő hát, hogy Nintendo Wii-re is megjelenjen!

Dead Space: Downfall - videóelőzetes

A Downfall című rajzfilmből megtudhatjuk, hogy mi végzett annak az űrhajónak a legénységével, amelyre minket is felküldenek majd a Dead Space című játékban.