Hírarchívum - 2008. július

Az első videócsokor a Comic-Con 2008-ról

Épp, hogy véget ért az E3, egy újabb nagy kiállítás van soron, és ez nem más, mint a Comic-Con 2008, melyből már meg is érkezett az első nagy videócsokor.

Friss képlopatok a harmadik The Sims-ből

Az életszimulátorok királyának hamarosan megérkezik a legújabb teljes értékű része, ily módon trilógiává avanzsálva a The Sims univerzumot. Ebből kaptunk friss képeket.

Játék készül Wallace és Gromit történetéből

Wallace és Gromit történetéből a Sam & Max szériát jegyző Telltale Games készít letölthető epizódikus kalandjátéksorozatot PC-re.

NBA Live 09 - újabb előzetes videó érkezett

A kosárlabda hívei nemsokára már pattogtathatnak a konzoljuk előtt, de addig is tekintsétek meg a most érkezett, közel másfél perces trailert.

Shadow Harvest - érdekességek a háttérsztoriról

Az idén bejelentett Shadow Harvest 2009 tavaszán jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, két főszereplővel és egy jövőben zajló történettel.

Multiplatform stratégián dolgozik az Obsidian

Új, talán keményebb fába vágta fejszéjét az Obsidian Entertainment, a srácok ugyanis egy multiplatform, valós idejű stratégiát kezdtek el fejleszteni.

Brett Ratner rendezi a God of War filmet

Körülbelül másfél éve hallottunk utoljára a God of War filmadaptációjáról, akkoriban került megerősítésre, hogy David Self befejezte a forgatókönyvet.

Játék készül a Transformers rajzfilmsorozatból

Az Activision a most zajló Comic Con kiállításon jelentette be a Transformers franchisera épülő legújabb játékát, a Transformers: Animated-et.

HWSW: BD-Live, a felturbózott Blu-ray - kipróbálva

Nagytestvérünk, a HWSW kipróbálta a Blu-ray Disc Szövetség által idén tavasszal tető alá hozott BD-Live-ot, vagyis a 2.0-s BD-Video profilt.

Egyelőre mégsem egészül ki az Age of Conan

Korábban megjelent egy pletyka, miszerint az Age of Conan: Hyborian Adventures MMORPG-hez már készül is egy kiegészítő, a hír azonban sajnos kamu volt.