Hírarchívum - 2008. július

A héten megjelenő játékok

A héten sok játék érkezik, de kiváltképp érdemes odafigyelni American McGee legújabb agymenésére a Grimmre, a Soul Calibur negyedik részére és a Spectral Force 3-ra.

Óriás felbontású Crysis Warhead képek érkeztek

Új képek érkeztek a budapesti Crytek által fejlesztett Crysis Warheadből - mint azt láthatjuk a képeken, a grafikára ebben a játékban se lehet majd panaszunk.

SW: The Force Unleashed demo jövő hónapban

Sokan várjuk már a legújabb Star Wars játék megjelenését, így mindenkinek örömhírként szolgálhat, hogy jövő hónapban kapunk egy kipróbálható verziót.

Újabb PC-s Grand Theft Auto 4 reménysugár

A megannyi pletykát és találgatást követően újabb reménysugár érkezett a PC-s Grand Theft Auto 4-ről. Ezúttal az ESRB értékelte a PC-s verziót.

A harmadik csokor Comic-Con 2008 videó

Befutott a harmadik csokor videó a Comic-Con 2008 kiállításról - van itt mindenféle gameplay, mi szem-szájnak ingere, tessék szépen meglesni őket!

Gears of War 2 - kompatibilis achievementek

Cliff Bleszinski ma bejelentette, hogy készülő játékuk, a Gears of War 2 teljes mértékben támogatni fogja az első részben megszerzett achievementeket.

Készül a Star Trek Online

A Champions Online fejlesztéséért felelős Cryptic Studios egy másik játékon is dolgozik, amely a népszerű Star Trek univerzumban játszódik.

Szeptember 23-án indul a Warhammer Online

Az EA Mythic műhelyében készülő Warhammer Online hosszú évek fejlesztése és halasztása után végra hivatalos megjelenési dátumot kapott.

Európai megjelenési dátumot kapott a Too Human

A Microsoft bejelentette, hogy a régóta készülő Too Human európai megjelenése egy héttel az amerikai boltokba kerülés után, augusztus 29-én várható.

Készül a harmadik Marvel vs. Capcom?

Könnyen lehet, hogy az idei év során újabb furcsa párosítás érkezik konzoljainkra, ugyanis a pletykák szerint a Capcom már dolgozik a Marvel vs. Capcom harmadik részén.